Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Εκδότες – Δημοσιογράφους του Αγρινίου

 Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Εκδότες – Δημοσιογράφους του Αγρινίου


Δύο εβδομαδιαίες εφημερίδες του Αγρινίου –μέλη της Ε.Ι.Ε.Τ., ο «Μαχητής» του Νίκου Κανή και ο «Παλμός» του Θοδωρή Σβέρκα, είχαν την ευγενή σκέψη και την πρωτοβουλία να τιμήσουν την προηγούμενη γενιά εκδοτών της πόλης: τον Ανδρέα Κανή («Μαχητής»), τον Γρηγόρη Σταυρόπουλο («Παναιτωλική»), τον Γιώργο Αναστασόπουλο («Ελεύθερος»), τον Θόδωρο Λιαπίκο («Λαός»), τον Πάνο Βλασσόπουλο («Νέα Εποχή») κ.ά. Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο τ. Πράκτορας Εφημερίδων Βλάσης Αλμπάνης. Τεχνική Υποστήριξη παρέχει ο Δημοτικός Υπάλληλος Μιλτιάδης Γρηγορόπουλος.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου και θα γίνει τη Δευτέρα 22 Απριλίου, ώρα 7 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Για τη συμβολή του Τοπικού Τύπου στην ανάπτυξη της Περιφέρειας θα μιλήσει η Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος των Ευρωπαίων Δημοσιογράφων Σάγια Τσαουσίδου. Για τους τιμώμενους θα μιλήσουν: Η δικηγόρος Κατερίνα Κιτσάκη, η φιλόλογος Κωνσταντίνα Κουτσονίκα και η δημοσιογράφος Καλλιόπη Μυρισιώτη.

Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων, της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων.

Θ’ ακολουθήσει ξενάγηση στον Εκθεσιακό χώρο του Μεγάρου όπου θα εκτίθενται πρωτοσέλιδα εφημερίδων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
 
Για το Δ.Σ. της ΕΙΕΤ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Εκδότες – Δημοσιογράφους του Αγρινίου  Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Εκδότες – Δημοσιογράφους του Αγρινίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες