Ανδρέας Σπυρόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ ασκεί θεσμική και ουσιαστική αντιπολίτευση

Ανδρέας Σπυρόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ ασκεί θεσμική και ουσιαστική αντιπολίτευση



Τον Ιανουάριο 2023 καταθέσαμε με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ τροπολογία για την επέκταση του επιδόματος μητρότητας για τις μη-μισθωτές γυναίκες ασφαλισμένες. Στόχος μας να υπάρξει εναρμόνιση με το επίδομα μητρότητας των μισθωτών ασφαλισμένων ως μέρος των προτάσεών μας για την αντιμετώπιση του δημογραφικού.

Τότε, η κυβέρνηση δεν έκανε αποδεκτή την τροπολογία. Σήμερα ενάμιση χρόνο μετά υιοθετεί την πρόταση του ΠΑΣΟΚ και αυτές οι διαφορετικές ταχύτητες στα επιδόματα μητρότητας αντιμετωπίζονται.

Το ΠΑΣΟΚ ασκεί θεσμική και ουσιαστική αντιπολίτευση. Καλούμε τους πολίτες στις εκλογές της 9ης Ιουνίου να μας τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους, ώστε η Παράταξη να αναδειχθεί στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και να υπάρξει ένα αντίβαρο στην αλαζονική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Ανδρέας Σπυρόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ ασκεί θεσμική και ουσιαστική αντιπολίτευση Ανδρέας Σπυρόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ ασκεί θεσμική και ουσιαστική αντιπολίτευση Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες