Ανδρέας Σπυρόπουλος: Πολιτική lifestyle ή αξιόπιστη αντιπολίτευση;

Ανδρέας Σπυρόπουλος: Πολιτική lifestyle ή αξιόπιστη αντιπολίτευση;


«Πρέπει να αρχίσει να ξεσκεπάζεται το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη εκείνοι που είχαν στήσει ένα παρακράτος μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Παρακολουθούσαν το μισό πολιτικό σύστημα, την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους» ανέδειξε στο πλαίσιο της ραδιοφωνικής του συνέντευξης στον REAL FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Ανδρέας Σπυρόπουλος.
Αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ στον απόηχο της απόφασης του ΣτΕ, ο Α. Σπυρόπουλος σημείωσε ότι «ο κ. Ράμμος ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι μόλις καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο του 2021 που έφερε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, θα απευθυνθεί στην ΕΥΠ και κατόπιν θα ενημερώσει και τον ίδιο σχετικά με τους λόγους της παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου».
«Η Νέα Δημοκρατία -πριν ακόμη αποκαλυφθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών- είχε φροντίσει με τον εν λόγω νόμο του 2021 να αποκλείσει τον οποιοδήποτε πολίτη, που είχε πέσει θύμα παρακολούθησης να αναζητήσει τους λόγους της παρακολούθησής του» τόνισε ο Α. Σπυρόπουλος.
«Στόχος μας παραμένει η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές με ένα ισχυρό ποσοστό. Το μεγάλο διακύβευμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης είναι να αποκτήσει επιτέλους η χώρα μας μια σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση» προσδιόρισε ως επίδικο των ευρωεκλογών και επισήμανε γιατί το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αρθεί στο ύψος αυτού του ρόλου.
«Η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή απέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο που μπορεί να σταθεί με σοβαρότητα, αξιοπιστία και τεκμηριωμένο λόγο και θα φέρει σε αδιέξοδο τον κ. Μητσοτάκη. Θέλω να σας θυμίσω ότι μετά την πρόταση δυσπιστίας ο κ. Μητσοτάκης έχασε δυο πολύ στενούς συνεργάτες του και αυτό συνέβη μετά την πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε.
«Η αξιόπιστη αντιπολίτευση δεν γίνεται με lifestyle, δεν γίνεται με λόγια του αέρα ούτε και με ανύπαρκτο πολιτικό πρόγραμμα. Ο κ. Κασσελάκης δήλωνε ότι η πρόταση δυσπιστίας θα είναι “μια κοκορομαχία”, έκανε λόγο για διεθνείς παρατηρητές στις εκλογές αποπροσανατολίζοντας την κουβέντα και κάνοντας δωράκια στη Νέα Δημοκρατία να απαντά σε άλλα θέματα και όχι στην ουσία της πρότασης δυσπιστίας, που ήταν να απολογηθεί για τη συγκάλυψη των εγκλήματος των Τεμπών, κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης πιστεύει» έκανε την αντίστιξη.
«Ο ελληνικός λαός στις ευρωεκλογές θα αποφασίσει αν θέλει να έχει μια ισχυρή φωνή στη Βουλή και στην κοινωνία» κατέληξε ο κ. Σπυρόπουλος.
Ανδρέας Σπυρόπουλος: Πολιτική lifestyle ή αξιόπιστη αντιπολίτευση; Ανδρέας Σπυρόπουλος: Πολιτική lifestyle ή αξιόπιστη αντιπολίτευση; Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 09, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.