Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηγουμενίτσα για τη διέλευση της Ολυμπιακή Φλόγας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηγουμενίτσα για τη διέλευση της Ολυμπιακή Φλόγας


Στο πλαίσιο τον εκδηλώσεων κατά την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία «ΠΑΡΙΣΙ 2024» που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ηγουμενίτσας την Τετάρτη 24-04-2204, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024:

o Από την 11:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων περί την 13.00 ώρα, απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Νέας Παραλιακής , από τη συμβολή της με την οδό Ευαγγελιστρίας μέχρι και τη συμβολή της στην είσοδο του παλιού Λιμένα Ηγουμενίτσας (παλιά είσοδος Τελωνείου) . Κατά την διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας μόνο των οχημάτων έως 3,5 και των δικύκλων στην παραλιακή οδό (πεζόδρομος-ποδηλατόδρομος) που διέρχεται όπισθεν «ΠΑΝΘΕΟΝ» με είσοδο στο μικρό Λιμανάκι και έξοδο στην παλιά είσοδο τελωνείου .

o Από την 11:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων περί την 13.00 ώρα, απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Νέας παραλιακής, από τη συμβολή της με την οδό Φιλοσόφου μέχρι και τη συμβολή της με τον κυκλικό κόμβο (έναντι Π.Ε. Θεσπρωτίας). Κατά την διάρκεια διέλευσης της Λαμπαδηδρομίας θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο Τμήμα Αυτό της οδού Ν. Παραλιακής .

o Από την 11:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων περί την 13.00 ώρα, απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Αγίων Αποστόλων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Εγνατία οδό, από τη συμβολή της με τον κυκλικό κόμβο (έναντι Π.Ε. Θεσπρωτίας) μέχρι και τον κυκλικό κόμβο στην είσοδο πορθμείου Κερκύρας (Δ/ση με την οδό Σαπφούς). Κατά την διάρκεια διέλευσης της Λαμπαδηδρομίας θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο Τμήμα αυτό της οδού Αγίων Αποστόλων .

o Από την 11:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων περί την 13.00 ώρα, απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των κινούμενων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων με κατεύθυνση προς την Ηγουμενίτσα στις οδούς: 28ης Οκτωβρίου από τη διασταύρωσή της με την οδό προς Δρέπανο, Νέα παραλιακή και Αγίων Αποστόλων από τη συμβολή της με τον κυκλικό κόμβο (έναντι Π.Ε. Θεσπρωτίας) μέχρι και τον κυκλικό κόμβο στην είσοδο πορθμείου Κερκύρας (Δ/ση με την οδό Σαπφούς).
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηγουμενίτσα για τη διέλευση της Ολυμπιακή Φλόγας Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηγουμενίτσα για τη διέλευση της Ολυμπιακή Φλόγας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 17, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.