Τα χαμηλά κόστη στάθμευσης φέρουν μικρά αεροσκάφη στα Ιωάννινα

Τα χαμηλά κόστη στάθμευσης φέρουν μικρά αεροσκάφη στα Ιωάννινα
Το ελληνικό παράρτημα της Παγκόσμιας Ένωσης Ιδιοκτητών και Πιλότων Αεροσκαφών, AOPA Hellas, στηρίζει έμπρακτα το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων «διαφημίζοντάς» το στον διαδικτυακό της ιστότοπο. Συγκεκριμένα η Ένωση, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 31 χρόνια στον χώρο της Γενικής Αεροπορίας στην Ελλάδα, προτείνει τον αερολιμένα Ιωαννίνων ως σημείο εισόδου και εξόδου για αεροσκάφη που εισέρχονται/εξέρχονται από/προς την χώρα.

«Η οδηγία αυτή, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της σχεδόν αμέσως μετά την εγκατάσταση του πάρκου καυσίμων της BP, αποτελεί μία σημαντική προβολή και διαφήμιση του αεροδρομίου στους ιδιοκτήτες και πιλότους μικρών αεροσκαφών ανά την Ευρώπη, οι οποίοι κυρίως κατά τους θερινούς μήνες επισκέπτονται την Ελλάδα και συμβουλεύονται την AOPAπριν το ταξίδι τους» αναφέρει ο Στάθης Σιούτης, μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων.

Ήδη, τα πρώτα αποτελέσματα που έχει αποφέρει η παραπάνω δημοσίευση καθώς και η εγκατάσταση του ανεφοδιαστικού σταθμού με δύο τύπους αεροπορικού καυσίμου, είναι θεαματικά καθώς σχεδόν καθημερινά στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων σημειώνονται κινήσεις μικρών αεροπλάνων, ιδιωτικών τζετ και ελικοπτέρων.

Δεδομένου πως η θερινή σεζόν είναι ακόμη στην αρχή, η επικείμενη κίνηση τους επόμενους μήνες αναμένεται να αυξηθεί. Σημειώνεται δε, πως οι κάτοχοι ιδιωτικών αεροσκαφών αποτελούν μία ιδιαίτερη και ευκατάστατη μερίδα τουριστών, οι οποίοι συνεχώς αναζητούν νέους και εναλλακτικούς προορισμούς.

Στα πλεονεκτήματα του αεροδρομίου περιλαμβάνονται τα χαμηλά κόστη καθώς και ότι δεν χρειάζεται προκράτηση θέσης στάθμευσης.

Πηγή epiruspost.gr
Τα χαμηλά κόστη στάθμευσης φέρουν μικρά αεροσκάφη στα Ιωάννινα Τα χαμηλά κόστη στάθμευσης φέρουν μικρά αεροσκάφη στα Ιωάννινα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες