Πρόσκληση σε ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής Σουλίου

Πρόσκληση σε ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής Σουλίου


Σας καλούμε να προσέλθετε στην ειδική δίμηνη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, Λογοδοσίας δημοτικής αρχής, που θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου (Δημαρχιακό Μέγαρο - οδός Κ. Καραμανλή 179 - Παραμυθιά) την 28η Ιουνίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00, για τη συζήτηση των θεμάτων τα οποία αφορούν στο έργο της δημοτικής αρχής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Ν. 5056/2023 «Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής - Προσθήκη άρθρου 67Α στον ν. 3852/2010i». 

Παρακαλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, που επιθυμούν να θέσουν θέματα- ερωτήματα προς συζήτηση (ένα θέμα ο καθένας), να τα καταθέσουν εγγράφως στο Προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου με έντυπο ή με email (ds@paramythia.gr) τρεις (3) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση, ήτοι μέχρι και 24-6-2024 (καταληκτική ημερομηνία).

 Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Σουλίου 
ΘΩΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Πρόσκληση σε ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής Σουλίου Πρόσκληση σε ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες