Η ΔΩΔΩΝΗ Χορηγός του Διεθνούς Τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη»

Η ΔΩΔΩΝΗ Χορηγός του Διεθνούς Τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη»
Η ΔΩΔΩΝΗ, στηρίζοντας σταθερά αθλητικές οργανώσεις και προάγοντας την ιδέα του “Ευ Αγωνίζεσθαι” ανακοινώνει με χαρά τη χορηγία της στο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ «Βάσω Μπεσκάκη». Στηρίζοντας για πρώτη φορά το συγκεκριμένο τουρνουά, η ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει την παράδοσή της στην υποστήριξη αθλητικών εκδηλώσεων που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και τις αξίες της ευγενούς άμιλλας.

Το τουρνουά, το οποίο διοργανώνουν η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η Εθνική Γυναικών, θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου φέρνοντας κοντά ομάδες και αθλητές από διάφορες χώρες σε έναν συναρπαστικό - διεθνούς επιπέδου - διαγωνισμό.

Το τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Βάσως Μπεσκάκη, μιας σπουδαίας προσωπικότητας του ελληνικού και του διεθνούς μπάσκετ, που με την αφοσίωση, το πάθος και το ήθος της άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στον αθλητισμό.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
17/6
19.00 Ελλάδα-Κροατία

18/6
18.00 Κροατία-Δανία

19/6
19.00 Ελλάδα-Δανία

Η ΔΩΔΩΝΗ, μέσω της χορηγίας της, αποτελεί αρωγός στην ανάδειξη και προώθηση των τοπικών κοινοτήτων που φιλοξενούν διεθνείς αθλητικούς αγώνες, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική ομορφιά του τοπίου και να ανακαλύψουν τα ιστορικά μνημεία και τα αξιοθέατα της περιοχής.


Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 60 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο χιλιάδων Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει πάνω από 10 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/
Η ΔΩΔΩΝΗ Χορηγός του Διεθνούς Τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» Η ΔΩΔΩΝΗ Χορηγός του Διεθνούς Τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 18, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες