Ο “Ελέφας” του Κώστα Μποσταντζόγλου στο Θέατρο Κατασκήνωσης στην Παραμυθιά

Ο “Ελέφας” του Κώστα Μποσταντζόγλου στο Θέατρο Κατασκήνωσης στην Παραμυθιά




Η παράσταση «Ο ΕΛΕΦΑΣ», του Κώστα Μποσταντζόγλου σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη έρχεται στο θέατρο Κατασκήνωσης στην Παραμυθιά, την Κυριακή 21 Ιουλίου στο πλαίσιο του Festival Παραμυθιάς

Παίζουν: Μπέσυ Μάλφα, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βαγγέλης Δαούσης, Στεφανία Ζώρα

Μια πικρή κωμωδία, ένα ανελέητα σαρκαστικό δράμα, ένα έργο αντιθέσεων είναι “Ο Ελέφας”. Βλέπουμε ήρωες αστοιχείωτους αλλά κομπορρήμονες, ανήθικους αλλά ηθικολόγους, βίαιους αλλά και ευαίσθητους. Όλοι θλιβερές φιγούρες που αποτυπώνουν μια, όχι και τόσο μακρινή, ελληνική πραγματικότητα. Η κακοποίηση του άλλου έχει γίνει συνήθεια μέσα στην καθημερινότητάς τους αλλά και τρόπος επιβίωσης.

Μια γυναίκα απεγνωσμένα προσπαθεί να διασωθεί ηθικά αλλά μέσα από μια απονενοημένη πράξη τελικά, που κανείς δεν θα περίμενε. Μέσα από μια λοξή ματιά το τελευταίο έργο του Μποσταντζόγλου ακτινογραφεί ένα σκοτεινό αλλά υπαρκτό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Σκηνοθεσία : Λευτέρης Γιοβανίδης
Σκηνικά – Κοστούμια: Ελένη Μανωλοπούλου
Μουσική: Δημήτρης Ροϊδης
Επιμέλεια κίνησης: Αλέξης Φουσέκης
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρύσω Χαραλάμπους
Οπτική Ταυτότητα: Λουκάς Ζιάρας & Χρήστος Καλαϊτζόγλου

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.