Δύο εκδοχές για την Ήπειρο στον απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής

Δύο εκδοχές για την Ήπειρο στον απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής


Δύο διαφορετικές εκδοχές για την πορεία της Ηπείρου παρουσιάστηκαν κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με θέμα τον απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής του Αλέξανδρου Καχριμάνη για το 2024.

Από τη μία πλευρά, η Περιφερειακή Αρχή έκανε λόγο για χρονιά με θετικό πρόσημο, παρουσιάζοντας σειρά έργων, όπως η ένταξη 160 αγροτικών μονάδων στον εξηλεκτρισμό, οι πληρωμές οφειλών ύψους 117 εκατ. ευρώ σε έργα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και η υψηλή απορρόφηση κονδυλίων από το ΠΕΠ και το Ταμείο Ανάκαμψης.
Από την άλλη, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης άσκησαν έντονη κριτική, κάνοντας λόγο για αποσπασματικές παρεμβάσεις, έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού, καθυστερήσεις σε μεγάλα έργα όπως το Πάρκο Υψηλής Έρευνας και το Κλειστό της ξιφασκίας, καθώς και άνιση κατανομή πόρων ανάμεσα στις Περιφερειακές Ενότητες.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.