Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο καράτε ο Ηγουμενιτσιώτης Μιχάλης ΜΩΚΑΣ
Τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό και τη Θεσπρωτία, καθώς ο Μιχάλης ΜΩΚΑΣ στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε Νέων (Youth League) της WKF, που διεξάγεται στο Πορέτς της Κροατίας.
Ο νεαρός αθλητής από την Ηγουμενίτσα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, σημειώνοντας έξι διαδοχικές νίκες, και στον μεγάλο τελικό της κατηγορίας Junior Kumite Ανδρών +76 kg επικράτησε με σκορ 2-1 του Κροάτη Mario Vranković, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.
Η αποφασιστικότητα, η ταχύτητα και η τεχνική του κατάρτιση ξεχώρισαν σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, αποδεικνύοντας ότι ο Μιχάλης Μωκάς ανήκει πλέον στην ελίτ του παγκόσμιου καράτε.
Θερμά συγχαρητήρια στον Μιχάλη και στους προπονητές του για τη σπουδαία αυτή διάκριση που κάνει περήφανη όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα τη Θεσπρωτία!
Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο καράτε ο Ηγουμενιτσιώτης Μιχάλης ΜΩΚΑΣ
Reviewed by thespro.gr
on
Rating:
