Μετέφεραν κλεμμένα εργαλεία σε λεωφορείο με προορισμό την Αλβανία
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, καθώς εντοπίστηκαν κλεμμένα αντικείμενα σε λεωφορείο που οδηγούσαν.
Οι συλλήψεις έγιναν χθες το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών ότι στον χώρο των αποσκευών λεωφορείου, που οδηγούσαν οι δύο κατηγορούμενοι και εκτελούσαν δρομολόγιο από Αθήνα προς Αλβανία, μεταφέρονταν ως ασυνόδευτα κλεμμένα αντικείμενα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο λεωφορείο στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς.
Κατά την έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ηλεκτρικών εργαλείων, τα οποία, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρεθεί νυχτερινές ώρες της 19 προς 20 Μαΐου 2026 από περιοχή της Αττικής, μέσα από σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο είχε διαρρηχθεί.
Τα κλεμμένα αντικείμενα θα αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

