Τα φώτα "πέφτουν" στον Βαγγέλη Ρήγα στο Θεσπρωτικό Θέατρο Ηγουμενίτσας
Υποδεχόμαστε 8, 9 & 10 Μαϊου στην Ηγουμενίτσα και στο Θεσπρωτικό Θέατρο τον βραβευμένο σκηνοθέτη Βαγγέλη Ρήγα σε ένα τριήμερο αφιέρωμα στα έργα του.
- Την Παρασκευή 8 Μαϊου θα προβληθεί η ταινία "Spitfire Back to Zero" (ντοκιμαντέρ για την πορεία του θρυλικού συγκροτήματος)
- Το Σάββατο 9 Μαϊου θα προβληθεί η ταινία "Τι μέσα,τι έξω." (ντοκιμαντέρ για την ζωή μέσα και έξω από την φυλακή )
- Την Κυριακή 10 Μαϊου θα προβληθεί η ταινία "Toronto Greeks, Taste of Danforth" (ντοκιμαντέρ για τον ελληνισμό του Καναδά )
Bonus track στο τέλος κάθε προβολής η ταινία μικρού μήκους " Ένας άνδρας ερωτεύτηκε" (κομεντί) με τους Δημήτρης Αθανασίου , Καβαδάη Έφη και Μάρα Μοτάκη.
Στις προβολές θα παρευρίσκεται και ο ίδιος ο σκηνοθέτης. όπου στο τέλος θα ακολουθεί συζήτηση και θα απαντάει στις ερωτήσεις του κοινού.
- Γενική είσοδος 8 ευρώ
- Ενιαίο εισιτήριο και για τις τρεις μέρες προβολής 18 ευρώ.
Σας περιμένουμε.

