Μαθητές από 6 χώρες επισκέφθηκαν την Δήμαρχο Σουλίου στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+

Μαθητές από 6 χώρες επισκέφθηκαν την Δήμαρχο Σουλίου στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+


Τη Δήμαρχο Σουλίου επισκέφθηκαν εχτές Τρίτη 25/11/2014 ο Διευθυντής του Α' Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς κ. Δημητρίου Φώτης συνοδευόμενος από εκπαιδευτικούς από την Ιταλία, την Ισπανία, την Πολωνία, την Βουλγαρία, την Ουγγαρία και την Τουρκία.

 
 
Οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στην Παραμυθιά στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρόγραμμα για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό.
 
 
Αναφέρουμε απόσπασμα από τον σύντομο χαιρετισμό της Δημάρχου: 
«Καλώς ήλθατε στον όμορφο Δήμο μας, στην μαρτυρική Παραμυθιά. Θα συγχαρώ το Α' Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς για την προσπάθεια του, για συμμετοχή σε πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν την εξωστρέφεια. Είναι σημαντική για την πρόοδο η ανταλλαγή σκέψεων, απόψεων και καλών πρακτικών. Είναι σημαντικό επίσης ο κάθε τόπος να διατηρεί τη φυσιογνωμία του αλλά παράλληλα να μπορεί να σκέφτεται και δρα ως μέλος της κοινωνίας των πολιτών. Η Δημοτική αρχή θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε τέτοιου είδους ενέργειες»
 
Μαθητές από 6 χώρες επισκέφθηκαν την Δήμαρχο Σουλίου στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ Μαθητές από 6 χώρες επισκέφθηκαν την Δήμαρχο Σουλίου στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.