Αυτοκριτική, προτάσεις ελπίδα αλλα και γκρίνια στην προσυνεδριακή συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Παραμυθιά

Αυτοκριτική, προτάσεις ελπίδα αλλα και γκρίνια στην προσυνεδριακή συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Παραμυθιά
 
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Βέλλιανη Παραμυθιάς, η προσυνεδριακή συνέλευση του ΠΑΣΟΚ που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσπρωτίας και η Τοπική Οργάνωση Παραμυθιάς του ΠΑΣΟΚ.

Κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και μέλος της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής συνεδρίου, Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Στις τοποθετήσεις τους, τόσο ο Δημήτρης Παπαγεωργίου όσο και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ερρίκος Μητσιώνης, αναφέρθηκαν στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και στην σπουδαιότητα του επικείμενου συνεδρίου της δημοκρατικής Παράταξης.

«Κάναμε ιστορικό συμβιβασμό με την συγκυβέρνηση για να μην καταστραφεί η χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαγεωργίου ο οποίος σημείωσε την αναγκαιότητα της επιστροφής του σοσιαλιστικού κινήματος στα ιδανικά του παρελθόντος. Ειδική αναφορά έκανε ο Δημήτρης Παπαγεωργίου στο επικείμενο συνέδριο της δημοκρατικής παράταξης, με σκοπό όπως σημείωσε την αναγέννηση της παράταξης που στο παρελθόν έβγαλε την χώρα της αφάνεια προσφέροντας στην Ελληνική Κοινωνία υπηρεσίες και ιδανικά όπως η Ελευθερία έκφρασης, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, οι αναδιαρθρώσεις στις υπηρεσίες του κράτους, η συνταξιοδότηση των αγροτών και πολλά άλλα.

Στις τοποθετήσεις τους οι παραβρισκόμενοι αναφέρθηκαν στα λάθη του κινήματος στην οικονομική πολιτική, στην ατιμωρησία που επικρατούσε τα τελευταία 30 χρόνια, στην έλλειψη επαφής με την κοινωνία, στην συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην συγκυβέρνηση, στην πλάνη του ΣΥΡΙΖΑ προς τον λαό όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, στην συνδρομή της ΝΔ στην κατάσταση της οικονομίας με την κυβέρνηση Καραμανλή, ενώ έντονα αναφέρθηκαν σε όσους που ενώ ευεργετήθηκαν με θέσεις από το ΠΑΣΟΚ, αποχώρησαν πρώτοι για να συμμετέχουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στα κεντρικά συμπεράσματα, η διαπίστωση πως κοινή συνισταμένη όλων των παραβρισκόμενων, είναι η αναγκαιότητα για να τεθούν τα πάντα στο επικείμενο συνέδριο με σκοπό την νέα πορεία της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς ωστόσο κατά περίεργο λόγο, να γίνει αναφορά στην αλλαγή προέδρου, που σύμφωνα με την άποψη μας, είναι αυτό που περιμένει η συντριπτική πλειοψηφία όσων όσοι παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ.

Αυτοκριτική, προτάσεις ελπίδα αλλα και γκρίνια στην προσυνεδριακή συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Παραμυθιά Αυτοκριτική, προτάσεις ελπίδα αλλα και γκρίνια στην προσυνεδριακή συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.