ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΗΓ

ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΗΓ


Πολίτης τούτου του τόπου, με αδυναμία στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, μανιώδης επισκέπτης της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, παρατήρησε κάποια θέματα που αφορούν τον ΟΛΗΓ και μας τα εκθέτει, με την παράκληση να τα δημοσιοποιήσουμε, προκειμένου να του ικανοποιηθούν και να του λυθούν οι απορίες, παίρνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα, από την ηγεσία του λιμανιού και ιδιαίτερα από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΗΓ Α.Ε.:

- Μετακινήθηκαν από την Ηγουμενίτσα στη Θεσσαλονίκη 8 εργαζόμενοι ή διοικούντες του ΟΛΗΓ (μετά των οικογενειών τους;) σε διεθνή έκθεση στην Τουρκία, με δαπάνη του.

Από τους 8, όπως μας πληροφόρησαν, ένας μόνο γνωρίζει την αγγλική γλώσσα, απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής σ’ αυτήν.

- Σε εξειδικευμένο Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη, μετακινήθηκαν από τον ΟΛΗΓ πέντε (5) άτομα, χωρίς να διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα ή τις ειδικότητες, με δαπάνη του ΟΛΗΓ.

Διατέθηκε το ποσό των 500 ΕΥΡΩ για την προμήθεια… καφέ, με ξεχωριστές γεύσεις και ποιότητες.

Προβλέπεται κάτι τέτοιο;

- Εγκρίθηκε μετακίνηση αυτοκινήτων και οδηγού στα Ιωάννινα για… ζυγοστάθμιση, σε ιδιωτικό συνεργείο. Μήπως δεν υπάρχουν τέτοια στη Θεσπρωτία;

Ας ελπίσουμε πως θα πάρει τις απαντήσεις που προσδοκά.
ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΗΓ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.