ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑ

ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑ


Μάλλον οργή προκαλούν οι διαγωνισμοί του Δήμου, για ενοικίαση κτιρίων ή αιθουσών, όταν όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν διαθέσιμα, είτε ιδιόκτητα, είτε άλλων φορέων.
 
Μια τέτοια οργή συμπολίτη μας, μεταφέρουμε σήμερα, στη Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας.
 
Ο οποίος πληροφορήθηκε ότι ο Δήμος θέλει να νοικιάσει κτίριο για να στεγαστούν οι Υπηρεσίες του Νηπιαγωγείου Γραικοχωρίου και προτείνει να χρησιμοποιηθούν, είτε το Κοινοτικό Γραφείο, είτε ένα από τα κτίρια της Ενορίας, όπως αυτό του κατηχητικού.
 
Είναι δε βέβαιος πως το δεύτερο και καταλληλότερο είναι και δεν θα υπάρξει αντίδραση από κανέναν, γιατί, στην περίπτωση αυτή θα αναμοχλευθεί το θέμα της δωρεάν στέγασης δημοσίων λειτουργών και κρατικών υπαλλήλων.
 
Ας ελπίσουμε πως η Δημοτική Αρχή θα λάβει υπόψη την πρόταση αυτή και με την ευκαιρία ας προβεί στην καταμέτρηση των κτιρίων ιδιοκτησίας του Δήμου ή Φορέων, τα οποία παραμένουν αχρησιμοποίητα.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.