Συνάντηση για την τιμή του μανταρινιού στο Ασπροκκλήσι

Συνάντηση για την τιμή του μανταρινιού στο Ασπροκκλήσι



Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σαγιάδας παρακολουθώντας στενά τις δυσάρεστες εξελίξεις οι οποίες αφορούν το κατρακύλισμα της τιμής του μανταρινιού, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους παραγωγούς της περιοχής με σκοπό να ακουστούν όλες οι απόψεις και να συζητηθούν πιθανοί τρόποι αντιμετώπισης του φλέγοντος αυτού ζητήματος για όλους μας.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις - παρόλο που από ότι φαίνεται υπάρχει μια μείωση της τάξης του 20% στην παραγωγή η οποία αντισταθμίζεται από την καλή ποιότητα του μανταρινιού - και με τιμές αρκετά ικανοποιητικές. Η συνέχεια όμως διέψευσε τις προσδοκίες όλων για συγκράτηση της τιμής στο επίπεδα των 30 λεπτών/κιλό.
Με δεδομένο ότι η χρονιά αυτή σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές με κυριότερη την φορολογική επιβάρυνση των αγροτών, το γεωργικό εισόδημα θα υποστεί σημαντική μείωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια (τουλάχιστον 30%).

Ο παραγωγός για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα οφείλει να μην απαξιώσει το προϊόν του πουλώντας το σε εξευτελιστική τιμή.

Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. σας περιμένουμε να συζητήσουμε στο Ασπροκκλήσι στο παλιό Δημαρχείο.
Συνάντηση για την τιμή του μανταρινιού στο Ασπροκκλήσι Συνάντηση για την τιμή του μανταρινιού στο Ασπροκκλήσι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.