Αυτοθαυμαζόμενος για την… αυτοσυγκράτησή του ο Βαγγέλης Μάστορας Βίντεο ντοκουμέντο!!!

Αυτοθαυμαζόμενος για την… αυτοσυγκράτησή του ο Βαγγέλης Μάστορας
Βίντεο ντοκουμέντο!!!



Δεν πιστεύαμε όσα μας μετέφερε αναγνώστης, για τα όσα γράφει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μάστορας στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας που εκδίδει και για το λόγο αυτό την αναζητήσαμε και την βρήκαμε.

Διαβάστε τι γράφει ο αθεόφοβος:
"ΚΑΙ αυτή τη φορά όμως, κράτησα χαρακτήρα και δεν «έσπασα» αυτοθαυμαζόμενος στην κυριολεξία για την… αυτοσυγκράτηση που επέδειξα!"

Μας έπιασαν τα γέλια πραγματικά.

Ο άνθρωπος πρέπει να βρίσκεται στον κόσμο του.

Να τον επαναφέρουμε όμως στην πραγματικότητα, ενημερώνοντας, τόσο τον ίδιο όσο και του λιγοστούς αναγνώστες του, για τις πράξεις του, πέρα από "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" που λέει και το λαϊκό άσμα:

Μιλάει για αυτοσυγκράτηση αυτός που δεν δίστασε μπροστά στα μάτια του πρώην Υπουργού και τωρινού Προέδρου του Σωματείου Διάζωμα κ. Σταύρου Μπένου, να πιάσει από τον λαιμό τον δημοσιογράφο κ. Χρήστο Καπλάνη, επειδή δεν του άρεσε η κριτική που του ασκούσε.
Όλοι θυμόμαστε και το τραγελαφικό περιστατικό με τον κ. Μάστορα να κυνηγάει τον κ. Καπλάνη για να τον χτυπήσει, στην συγκέντρωση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Γνωρίζουμε επίσης το ότι κυνηγούσε και έβριζε, από το Λαδοχώρι εώς την πλατεία Δημαρχείου, τον δημοσιογράφο και εκδότη κ. Βασίλη Νταή, επειδή δεν του άρεσε η πολιτική που ακολουθεί η ιστορική εφημερίδα "Θεσπρωτική"

Δεν είναι λίγα τα περιστατικά, και για λόγους που γνωρίζει μόνο το μυαλό του, που έχει επιτεθεί λεκτικά και όχι μόνο, κατά αντρών των σωμάτων ασφαλείας, με αποκορύφωμα την σύλληψή του για επίθεση σε άντρα του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Ίσως δεν είναι γνωστό, στον περισσότερο κόσμο, το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης στην Ηγουμενίτσα, μπροστά στα μάτια επισήμων, το σύνολο του κλήρου αλλά και του Δεσπότη.
Τότε, ο κ. Μάστορας, ενοχλημένος από την παρατήρηση του (τότε) Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Δηλαβέρη, ο οποίος του ζήτησε με ένα απλό σσσσσσσσ να μην μιλάει και να σχολιάζει την ώρα που εκφωνούσε τον λόγο του ο Δεσπότης κκ Τίτος, του επιτέθηκε με επαίσχυντους χαρακτηρισμούς, χαρακτηρίζοντάς ως Καραγκιόζη τον κ. Δηλαβέρη και να τον μουτζώσει επανειλημμένα μπροστά στο "παγωμένους" ιερείς.

Για του λόγου το αληθές δείτε το παρακάτω βίντεο που μιλάει από μόνο του:



Είχαν γελάσει τα πλατάνια και τα βραχάκια, όταν περίπου πριν ένα χρόνο, προκάλεσε πιτσιρίκια που κάθονταν στο παραλιακό πάρκο της Ηγουμενίτσας (κύκλοι) και όταν αυτοί του απάντησαν, κάλεσε την ασφάλεια και ζήτησε τις συλλήψεις των ανηλίκων.

Τέλος, μόλις πριν από λίγες ημέρες, την ώρα δηλαδή που έγραφε στην εφημερίδα του για το πόσο αυτοθαυμάζεται για την αυτοσυγκράτηση του, επιτέθηκε λεκτικά στην καφετέρια του ξενοδοχείου Angelica στον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, επειδή το ΔΣ του οργανισμού, απέρριψε πρόταση του για διαφήμιση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας ως προορισμό κρουαζιέρας στην ορεινή Άρτα.

Ο κατάλογος με τα έργα και τις ημέρες του "εγκρατή" κ. Μάστορα είναι ανοιχτός και περιμένουμε σύντομα το νέο επεισόδιο.

Πραγματικά αυτοθαυμαζόμαστε και εμείς πως μπορούμε και ανεχόμαστε αυτή τη συμπεριφορά του κ. Μάστορα.

Αλλά ως εδώ.

Σ υ ν ε χ ί ζ ε τ α ι  . . . . .
Αυτοθαυμαζόμενος για την… αυτοσυγκράτησή του ο Βαγγέλης Μάστορας Βίντεο ντοκουμέντο!!! Αυτοθαυμαζόμενος για την… αυτοσυγκράτησή του ο Βαγγέλης Μάστορας  Βίντεο ντοκουμέντο!!! Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.