Με τον αρχηγό του Λιμενικού ο Αλέκος Δροσόπουλος για τα κατασχεμένα του λιμανιού της Ηγουμενίτσα;

Με τον αρχηγό του Λιμενικού ο Αλέκος Δροσόπουλος για τα κατασχεμένα του λιμανιού της Ηγουμενίτσα;
Στις 19-11-2014 οι πρόεδροι των Ενώσεων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νοτίου Πελοποννήσου, Δροσόπουλος Αλέξανδρος και Καμβύσης Σαράντος πραγματοποίησαν επίσκεψη στον κ. Αρχηγό Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Λ.Σ . Αθανασόπουλο Αθανάσιο προκειμένου την ενημέρωση του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των ανωτέρω Ενώσεων, αν και δεν υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού ο κ. Αρχηγός ήταν για μια ακόμη φορά πρόθυμος να μας δεχτεί προκειμένου να αφουγκραστεί τα προβλήματα των στελεχών αποδεικνύοντας ότι σαν Αρχηγός μας, προσπαθεί καθημερινά για την βελτίωση ή εξάλειψη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη.
 
Μεταξύ άλλων τέθηκε το θέμα της φύλαξης των κατασχεμένων οχημάτων στο λιμένα Ηγουμενίτσας και η ενίσχυση με ένα μεγαλύτερο σκάφος στην ευρύτερη περιοχή της νοτίου Πελοποννήσου .

Ο κ. Αρχηγός υποσχέθηκε να εξετάσει τα θέματα , στόχος του ιδίου είναι να βελτιώσει τις συνθήκες στις υπηρεσίες και κατ’ επέκταση στα στελέχη της, όμως αυτό επιτελείται σε μια οικονομική δύσκολη περίοδο για τη πατρίδας μας και έχει ένα βαθμό δυσκολίας.
 
Για τον λόγο αυτό πραγματοποιεί επισκέψεις σε υπηρεσίες και θα συνεχίσει και στο μέλλον ξεκινώντας από τις πιο ευαίσθητες περιοχές.
 
Ευχαριστούμε τον κ. αρχηγό για την ακρόαση και την θετική στάση απέναντι στα προβλήματα μας.
 
Τέλος όπως το γνωρίσαμε και στον κ. Αρχηγό το 2015 θεωρούμε εκ του ουκ άνευ τα συμβούλια μεταθέσεων να πραγματοποιηθούν στις σωστές χρονικές περιόδους όπως περιγράφονται στα διατάγματα έτσι ώστε τα στελέχη να έχουν το καλύτερο οικογενειακό προγραμματισμό.
Με τον αρχηγό του Λιμενικού ο Αλέκος Δροσόπουλος για τα κατασχεμένα του λιμανιού της Ηγουμενίτσα; Με τον αρχηγό του Λιμενικού ο Αλέκος Δροσόπουλος για τα κατασχεμένα του λιμανιού της Ηγουμενίτσα; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.