ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ


Μια εκπληκτική φωτογράφιση με θέμα "επιστρέφω αμέσως" επινόησαν ο Λογοθεραπευτής Τάσος Μώκας, ιδιοκτήτης της κιβωτού εξέλιξης και ο Φωτογράφος Αντώνης Παπαλάμπρου. 

Η πόλη της Ηγουμενίτσας έζησε μια πολύ όμορφη εμπειρία αυτό το Σαββατοκύριακο , καθώς οι εν λόγω κύριοι "τρέλαναν" τους πολίτες της πόλης μας, καθώς έκλεισαν δρόμους, διαβάσεις, θέσεις παρκινγκ, θέλοντας στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας αναπηρίας να περάσουν το μήνυμα της εύκολης πρόσβασης και διαβίωσης αυτών των ατόμων στην καθημερινότητα. Πρωτοποριακή ιδέα Πανελλαδικά από όσο πληροφορηθήκαμε. 


Το Ράδιο Ηγουμενίτσα βρέθηκε κοντά τους, στη παραλία του Δρεπάνου και σε σημεία μέσα στη πόλη, καθώς φωτογραφίζανε αναπηρικά καροτσάκια μέσα στην άμμο και σε διαβάσεις. 
 
Εκπληκτική εμπειρία και για εμάς αυτό που ζήσαμε, αλλά και για την πόλη της Ηγουμενίτσας, καθώς η πόλη μας δείχνει ότι έχει ανθρώπους με μεράκι και σκέψη. Περιμένουμε όλη την δουλειά τους στης 3 Δεκέμβρη που θα γίνει η παρουσίαση της. 

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.