ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ “DIGEA” ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
 Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ “DIGEA” ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ

 
Σε λίγες μέρες η ιδιωτική εταιρεία με το λογότυπο «DIGEA» οφείλει, σύμφωνα με τις συμβατικές της υποχρεώσεις, να καλύψει τηλεοπτικά το 100% (και) της δικής μας Περιφέρειας.

Αν και η συγκεκριμένη εταιρεία, αποδείχθηκε μονοπωλιακή, γεγονός που απαγορεύεται αυστηρά από τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης – ιδιοκτησία των ιδιωτικών καναλιών της Αθήνας, γάρ – παρασέρνει σε παράνομες αποφάσεις αρκετές Δημοτικές Αρχές.

Οι οποίες, της παραχωρούν κτίρια , ηλεκτροδοτούμενα με δαπάνες των Δήμων, χωρίς καν ενοίκιο, αλλά κυρίως χωρίς να εξασφαλίζουν την κυριότητά τους επί των κτιρίων αυτών.

Η συγκεκριμένη Εταιρεία ανέλαβε, έστω και μονοπωλιακά, αυτήν την κρατική παραχώρηση, που θα τους αποδίδει εκατοντάδες εκατομμύριων ΕΥΡΩ ετησίως , με τη βασική υποχρέωση να καλύψει, με δαπάνες της το 100% της Επικράτειας, τηλεοπτικά (ήδη έχει δεσμευτεί εγγράφως και έχει διαβεβαιώσει ότι διαθέτει σε όλα τα σημεία εκπομπών ήχου και εικόνας, ιδιόκτητα κτίριά της). Άρα, διάθεση έστω και ενός (1) ΕΥΡΩ από μέρους των Δήμων της χώρας, για την εξυπηρέτησή της, είναι παράνομη, καταχρηστική και κολάσιμη.

Ας το λάβουν υπόψη αυτό σοβαρά οι Δημοτικές Αρχές, και ιδιαίτερα οι Δήμαρχοι, οι οποίοι συνήθως διαπραγματεύονται μαζί της.

Το δήθεν επιχείρημα της Εταιρείας, ότι αν οι Δήμοι δεν της παραχωρήσουν τα κτίριά τους ΔΩΡΕΑΝ και καταβάλουν τις δαπάνες ηλεκτροδότησής τους, δεν θα καλύψει τηλεοπτικά τις περιοχές τους, ούτε ευσταθεί και ύποπτο είναι.

Άρα όποια άγνοια κι αν επικαλεστούν οι Δημοτικές Αρχές, όταν κληθούν από τα όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, δεν θα τους απαλλάξει.

Προσοχή , λοιπόν, πριν εμπλακούν σε δύσκολες Δικαστικές περιπέτειες.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ “DIGEA” ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ  Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ “DIGEA” ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.