O πολιτικός φελλός κ. Αντώνης Μπέζας και οι προκλητικές ανοησίες του

O πολιτικός φελλός κ. Αντώνης Μπέζας και οι προκλητικές ανοησίες του


Δια στόματος του εκ Θεσπρωτίας ορμώμενου πολιτικού φελλού της Ν.Δ., κ. Αντώνη Μπέζα, Υφυπουργού Εργασίας, ελέχθησαν τη Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα ετούτα τα καταπληκτικά: «επιτέλους η Ελλάδα στέκεται στα πόδια της… υπάρχει πλέον ισορροπία στα ασφαλιστικά ταμεία… κανείς δεν πρέπει να πειραματίζεται με τις αντοχές του λαού και του πολιτικού συστήματος…»!

Να τα πάρουμε με τη σειρά:

1. Ο κ. Μπέζας δεν εξήγησε πώς γίνεται να στέκεται η Ελλάδα στα πόδια της, αλλά να έχουν κοπεί τα χέρια και τα πόδια των Ελλήνων που κατά τα 2/3 έχουν βυθιστεί σε ακραία φτώχεια, με τη βεβαιότητα ότι τα χειρότερα έπονται.

2. Ποια ισορροπία υπάρχει στα ασφαλιστικά ταμεία όταν εκπέμπουν SOS και οι συντάξεις μειώνονται συνεχώς και τόσο ώστε να μην είναι σε θέση οι δικαιούχοι να ζήσουν στοιχειωδώς αξιοπρεπώς και

3. Σε ποιον απευθύνει αναιδώς την παραίνεσή του περί πειραματισμών; Προφανώς στην Τρόικα, στους δανειστές για να δείξει το γενναιόψυχο της παρουσίας του στην πολιτική ότι δεν προτίθεται η κυβέρνηση να ανεχθεί πιέσεις.

Αυτό χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, αλλά εν συντομία θα πούμε ότι και ο κ. Μπέζας με όσους συνυπάρχει στην τερατογέννηση συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, πειραματίζονται κατά τρόπο ανάλγητο με τις αντοχές του λαού και κατ’ επέκταση του πολιτικού συστήματος.

Τα μέτρα που λαμβάνουν και επιβάλλουν οδήγησαν στην εξαθλίωση των Ελλήνων και η φορομπηχτική, φοροελεγκτική και φοροεισπρακτική πολιτική που εφαρμόζεται σχεδόν με γκανγκστερικές μεθόδους, εξευτελίζουν και εξοργίζουν.

Ο κ. Μπέζας όμως δε νοιάζεται γι’ αυτά. Κόπτεται δήθεν για τη σωτηρία μας, αλλά πρωτίστως ενδιαφέρεται για την πολιτική του επιβίωση και την παροχή προνομίων στον εαυτό του, στην οικογένειά του και σε κάποιους εκλεκτούς του συστήματος.

Με αυτές τις επιδόσεις του έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν με ντοκουμέντα, όπως π.χ. το διορισμό, τις μετατάξεις και αποσπάσεις της συζύγου του, χαριστικές πράξεις ως υφυπουργός Οικονομικών επί Καραμανλή για κάποιους ευηπόληπτους και έχοντες προσβάσεις στο πολιτικό σύστημα κλπ.

Δε θα επανέλθουμε προς το παρόν σεβόμενοι το χρόνο των αναγνωστών μας, θα συστήσουμε όμως στον κ. Μπέζα να πάψει να παριστάνει τον πολύξερο και ικανό. Δεν χρειάζεται να κομπορρημονεί ανοηταίνων όπως όταν τον ξήλωσε ο κ. Σαμαράς από το Υπουργείο Υγείας και τον τοποθέτησε χάριν ισορροπιών στο Εργασίας, λέγοντας ότι… «αναλαμβάνω μια νέα ειδική αποστολή…»!

Αν αυτή συνίσταται στο να διαλύσει ό,τι απέμεινε απ’ των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των πολιτών, τότε είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει μαζί με τους άλλους κολαούζους των Τροικανών.

Με σιγουριά πάλι λέμε ότι ως πολιτικός σαλταδόρος που είναι (από την ΚΝΕ και το ΚΚΕ βρήκε στέγη και πρόσφορο έδαφος για την εξέλιξή του στη Ν.Δ.) ίσως θα καταφέρει να βρει τρόπο να διαφύγει της οργής των συμπατριωτών του και των δεινώς δοκιμαζομένων Ελλήνων.
 
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ 
O πολιτικός φελλός κ. Αντώνης Μπέζας και οι προκλητικές ανοησίες του  O πολιτικός φελλός κ. Αντώνης Μπέζας και οι προκλητικές ανοησίες του Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 26, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.