ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ‘ΑΛΩΝΙΑ’ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΡΥΩΤΙΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ‘ΑΛΩΝΙΑ’ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΡΥΩΤΙΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ


Η Δήμαρχος του Δήμου Σουλίου διακηρύσσει ότι:

Εκτίθεται σε ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με το σύστημα προσφοράς με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης επί των τιμών του τιμολογίου της υπηρεσίας, σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν. 3669/2008 για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου:

“ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ‘ΑΛΩΝΙΑ’ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΡΥΩΤΙΟΥ’’ .

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΣΑΤΑ του Δήμου Σουλίου Προϋπολογισμού: τριάντα ενός χιλιάδων ευρώ (31.000,00 €) με Φ.Π.Α 23%.

Η δημοπρασία θα γίνει στις 30/12/2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 10 π.μ. (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών), στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Σουλίου Νομού Θεσπρωτίας (Κ. Καραμανλή 178 Παραμυθιά).

Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών: α) χωματουργικά ποσού 3.692,00€

β) τεχνικά έργα ποσού 14.673,80 και συνολικό ποσό 24.922,39 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν:

1. Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις:

α. Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον ανήκουν στην Α1 τάξη για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ.

β. Εγγεγραμμένες στα Μητρώα Περιφερειακών Ενοτήτων για αντίστοιχης τάξης έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ .

γ. Αλλοδαποί εργαζόμενοι που αποδεικνύουν ότι κατά την τελευταία πενταετία έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια (ποιοτικά και ποσοτικά) με το δημοπρατούμενο.

2. Κοινοπραξίες Εργ. Επ. των παραπάνω περιπτώσεων σε οποιονδήποτε συνδυασμό μεταξύ τους, υπό τους όρους του άρθρου 16 παρ. 7 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ) (Κοινοπραξία στην ίδια κατηγορία) και υπό τον όρο ότι κάθε Εργοληπτική Επιχείρηση θα συμμετέχει στο κοινοπρακτικό σχήμα με ποσοστό όχι μικρότερο του 25% της καλούμενης κατηγορίας.



Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 505,00 € και ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών και τριάντα (30) ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π) από την έδρα του Δήμου (Κ. Καραμανλή 178) στην Παραμυθιά Ν. Θεσπρωτίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέχρι τις 24/12/2014 ημέρα Τετάρτη .

Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα τύπου Β

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2666360131, FAX επικοινωνίας 2666029122, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία κα Μπουσταντζή Αντιγόνη.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ‘ΑΛΩΝΙΑ’ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΡΥΩΤΙΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ‘ΑΛΩΝΙΑ’ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΡΥΩΤΙΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 04, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.