Απάντηση του Δήμου Ηγουμενίτσας στο δημοσίευμά μας "Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους πολίτες"

Απάντηση του Δήμου Ηγουμενίτσας στο δημοσίευμά μας
"Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους πολίτες"

 
Με μια απάντηση με πολύ αυτοκριτική, αναγνωρίζει ο Δήμος Ηγουμενίτσας και αναλαμβάνει το μερίδιο που της αναλογεί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, το "μπέρδεμα" που οδήγησε στο να μείνει κλειστό το ΚΕΠ του Δήμου το Σάββατο.
Το ότι στην απάντηση δεν αναφέρεται που οφείλετε το "λάθος" και ότι ο Δήμος από την πλευρά του αναλαμβάνει μόνο το "μερίδιο που του αναλογεί", περισσότερο επιβεβαιώνει παρά διαψεύδει το πρωινό ρεπορτάζ μας.

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του Δήμου Ηγουμενίτσας:

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος με τίτλο «Δήμος Ηγουμενίτσας: Από κόντρες (;) ξέχασαν να ανοίξουν το ΚΕΠ το Σάββατο», θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους πολίτες για το συμβάν.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι αιτία του δεν ήταν καμία «κόντρα» ούτε κάποιος πόλεμος ανάμεσα στην Πολιτική και Διοικητική ηγεσία του Δήμου, των οποίων η συνεργασία μέχρι σήμερα είναι αγαστή. 
 
Αναγνωρίζουμε το λάθος και αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί. 
 
Παράλληλα διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι οι εξαγγελίες μας σε όλα τα πεδία θα τηρούνται με την επίδειξη της ανάλογης ευαισθησίας και υπευθυνότητας και λογοδοτώντας για τις πράξεις και τις τυχόν παραλείψεις μας.
Απάντηση του Δήμου Ηγουμενίτσας στο δημοσίευμά μας "Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους πολίτες" Απάντηση του Δήμου Ηγουμενίτσας στο δημοσίευμά μας  "Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους πολίτες" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 01, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.