Αποφασίστηκε να ζητηθεί η κήρυξη του Νομού Θεσπρωτίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (+ΒΙΝΤΕΟ) Τι πρέπει να κάνετε όσοι πάθατε ζημιές

Αποφασίστηκε να ζητηθεί η κήρυξη του Νομού Θεσπρωτίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (+ΒΙΝΤΕΟ)
Τι πρέπει να κάνετε όσοι πάθατε ζημιές


Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη χθεσινή θεομηνία που έπληξε τον Νομό Θεσπρωτίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης, οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, εκπρόσωπος του Δήμου Σουλίου, ο διοικητής της Πυροσβεστικής, ο Αστυνομικός Διευθυντής, ο πρόεδρος του ΟΛΗΓ καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σε αυτήν, αποφασίστηκε να ζητηθεί η κήρυξη του Νομού Θεσπρωτίας ή μέρος αυτού, ως πλημμυροπαθείς περιοχή καθώς και να γίνει λεπτομερείς καταγραφή των ζημιών, από συνεργία των Δήμων και της Περιφέρειας.


Καλούνται οι πολίτες να ενημερώσουν τις αρχές για τις ζημιές που υπέστησαν, ώστε να καταγραφούν από τα κλιμάκια των υπηρεσιών.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας: 2665360103
Δήμος Ηγουμενίτσας: 2665361100
Δήμος Φιλιατών: 2664060100

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρέπει να πειράξετε και να αποκαταστήσετε τις ζημιές προτού περάσει το κλιμάκιο καταγραφής των ζημιών.

Δείτε τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας στη κάμερα του Ράδιο Ηγουμενίτσα:

Αποφασίστηκε να ζητηθεί η κήρυξη του Νομού Θεσπρωτίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (+ΒΙΝΤΕΟ) Τι πρέπει να κάνετε όσοι πάθατε ζημιές Αποφασίστηκε να ζητηθεί η κήρυξη του Νομού Θεσπρωτίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (+ΒΙΝΤΕΟ)  Τι πρέπει να κάνετε όσοι πάθατε ζημιές Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 04, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.