Αποσύρει την αίτησή του για υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας ο Δημήτρης Τσότσης

Αποσύρει την αίτησή του για υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας ο Δημήτρης Τσότσης


Την απόσυρση της αίτησής του προς τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας ζητάει με επιστολή του ο Δημήτρης Τσότσης.

Ο κ. Τσότσης διαφωνεί με τη διαδικασία αξιολόγησης των υποψήφιων, για υποψήφιοι, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Θεσπρωτίας, αφού όπως ο ίδιος αναφέρει "οι περισσότεροι υποψήφιοι βουλευτές τυγχάνει να είναι και μέλη της Ν.Ε. Θεσπρωτίας, και βάση του καταστατικού του κόμματος θα είναι και αξιολογητές και κριτές των υποψηφίων βουλευτών" ενώ αναρωτιέται "πώς είναι δυνατόν ένας υποψήφιος να κρίνει και να αξιολογήσει σωστά κάποιον που θα είναι υποψήφιος, αφού θα διαμορφωθεί κλίμα συμπάθειας και μεροληψίας προς εαυτούς"

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Τσότση:

ΠΡΟΣ την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Λόγω του ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι βουλευτές του νομού μας τυγχάνει να είναι και μέλη της Ν.Ε. Θεσπρωτίας οι οποίοι αναγκαστικά λόγω του καταστατικού του κόμματος θα είναι και αξιολογητές και κριτές των υποψηφίων βουλευτών, επιθυμώ να μην λάβετε υπόψιν την αίτησή μου για υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας.
Πιστεύω πως τα μέλη της Ν.Ε. είναι καθ' όλα αξιόπιστα, αξιόλογα, αμερόληπτα. Ο ανθρώπινος όμως παράγοντας ίσως διαμορφώσει κλίμα συμπάθειας και μεροληψίας προς εαυτούς. Πώς είναι δυνατόν ένας υποψήφιος να κρίνει και να αξιολογήσει σωστά κάποιον που θα είναι υποψήφιος όσο αξιόλογος και αμερόληπτος και αν είναι;
Η ταπεινή μου άποψη είναι πως οι υποψήφιοι βουλευτές πρέπει να παραιτηθούν άμεσα από την Ν.Ε. για να εξαλείψουμε οριστικά τις καχυποψίες και πιθανόν ανθρώπινα λάθη, ώστε οι διαδικασίες να είναι καθαρές και άψογες, πράγμα το οποίο διακρίνει το κόμμα μας. Ευχαριστώ την Ο.Μ. Φιλιατών για την τιμή που μου έκαναν να με δεχθούν ομόφωνα σαν υποψήφιο βουλευτή.
Παραμένω πιστός στις αρχές του κόμματος και στις δικές μου όπως και πιστός και απλός στρατιώτης στις θέσεις μας.
 
Με τιμή
Δημήτρης Τσότσης
Αποσύρει την αίτησή του για υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας ο Δημήτρης Τσότσης Αποσύρει την αίτησή του για υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας ο Δημήτρης Τσότσης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 30, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.