Αυτός είναι ο Ηπειρώτης που έχασε την ζωή του στο Norman Atlantic Δείτε τι δήλωσε η σύζυγός του που διασώθηκε

Αυτός είναι ο Ηπειρώτης που έχασε την ζωή του στο Norman Atlantic
Δείτε τι δήλωσε η σύζυγός του που διασώθηκε


Τις τελευταίες δραματικές στιγμές που έζησε με τον σύζυγό της, Γιώργο λίγο πριν εκείνος χάσει με τραγικό τρόπο τη ζωή του στο πλοίο Norman Atlantic, περιέγραψε η Θεοδώρα Δούλη.
«Ο άντρας μου κοιμόταν», είπε η ίδια σε ερασιτεχνικό βίντεο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.Ξαφνικά μύρισε τον καπνό από την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο πλοίο, στο πίσω μέρος. «Μπροστά δεν είχε φωτιά», όπως είπε. 
Περιγράφοντας τις δραματικές ώρες είπε ότι όταν βγήκαν από την καμπίνα τους, επικρατούσε χαοτική κατάσταση.
«Μια «καταστροφή, ο κόσμος δεν ήξερε που να πάει», είπε χαρακτηριστικά.
 
Η αρχή του τέλους ήρθε όμως όταν προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε "βαρελάκι", το σωστικό μέσο που φουσκώνει αυτόματα με την πτώση του στη θάλασσα.
 
Οπως είπε, σε αυτό επιβιβάστηκαν «πολλά άτομα» πριν προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο εκείνη και ο σύζυγός της. 
H είδηση του θανάτου του Γ.Δούλη, έπεσε σαν βόμβα στην Πάργα όπου είχε έρθει για τις ημέρες των γιορτών με την σύζυγό του αλλά και στην Καταμάχη Λάκας Σουλίου όπου ήταν ο τόπος καταγωγής του.
 
Αυτός είναι ο Ηπειρώτης που έχασε την ζωή του στο Norman Atlantic Δείτε τι δήλωσε η σύζυγός του που διασώθηκε Αυτός είναι ο Ηπειρώτης που έχασε την ζωή του στο Norman Atlantic  Δείτε τι δήλωσε η σύζυγός του που διασώθηκε Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 29, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.