ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΤΕΡΟ∆ΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΤΕΡΟ∆ΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 


Σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των ετεροδημοτών κατά τις βουλευτικές εκλογές της 25 ης Ιανουαρίου 2015, γίνεται γνωστό ότι θα ασκήσουν το εν λόγω δικαίωμα , σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην εκλογική νομοθεσία , όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ετεροδημοτών , αλλά και όσοι είχαν υποβάλλει αίτηση εγγραφής τους μέχρι την 31 η Οκτωβρίου 2014. 
Οι εκλογείς αυτοί δηλαδή θα ψηφίσουν ως ετεροδημότες στον τόπο διαμονής τους . 

∆εν καταχωρούνται εγγραφές στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους με βάση τις αιτήσεις ετεροδημοτών που υποβλήθηκαν μετά την 31 η Οκτωβρίου 2014. 
Οι εκλογείς αυτοί δηλαδή , στις βουλευτικές εκλογές της 25 ης Ιανουαρίου 2015 θα ψηφίσουν στον τόπο εγγραφής τους . 

Για τους Έλληνες εκλογείς κατοίκους εξωτερικού , αλλά και για όσους την ημέρα της ψηφοφορίας θα είναι εκτός Ελλάδος , σε οποιαδήποτε χώρα , δεν προβλέπεται τρόπος άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από το σημείο που θα βρίσκονται .
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΤΕΡΟ∆ΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΤΕΡΟ∆ΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.