Τέσσερις συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα

Τέσσερις συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα



23χρονος παράνομος μετανάστης συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες εχτές, στο λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής συνελήφθη ο ανωτέρω διότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο άνηκε σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Επίσης, 29χρονος παράνομος μετανάστης συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες
εχτές, στο λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής συνελήφθη ο ανωτέρω διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό. 
Ακόμα ένας 20χρονος παράνομος μετανάστης συνελήφθη, πρωινές ώρες εχτές, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.  Ειδικότερα, ο ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Τέλος, 17χρονος παράνομος μετανάστης συνελήφθη, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, στο λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής συνελήφθη ο ανωτέρω διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Τέσσερις συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα Τέσσερις συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 07, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.