Η ΝΔ ΑΔΙΚΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ κ. ΜΑΚΗ ΚΙΑΜΟ

Η ΝΔ ΑΔΙΚΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ κ. ΜΑΚΗ ΚΙΑΜΟ 


Κάθε Θεσπρωτός, είτε διαμένει στην Θεσπρωτία, είτε βρίσκεται στην αποδημία, γνωρίζει την πολιτική συνέπεια του συμπατριώτη δικηγόρου κ. Μάκη Κιάμου.
Από τα φοιτητικά του χρόνια μέχρι και σήμερα, ο κ. Κιάμος είναι εντεταγμένος στην Μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη της ΝΔ και έχει δώσει, κατά καιρούς, ό,τι του ζητήθηκε από αυτήν.
Το 1993 και το 1996 η ΝΔ ζήτησε από τον κ. Κιάμο να μετάσχει στα ψηφοδέλτια της στη Θεσπρωτία και αυτός ανταποκρίθηκε, παρ’ ότι γνώριζε ότι δεν υπήρχε καμιά ελπίδα εκλογής του.
Την ίδια ανταπόκριση έδειξε και όταν – σε δύσκολα χρόνια για τη ΝΔ – του ζητήθηκε να καταρτίσει ψηφοδέλτιο στον Δήμο Συβότων.
Ο κ. Κιάμος υπήρξε πάντοτε «ΠΑΡΩΝ» σε κάθε κομματικό προσκλητήριο με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Παράταξης.
Είναι περιττό να τονισθεί ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ η ΝΔ παρέσχε στον κ. Κιάμο οποιοδήποτε αξίωμα, από εκείνη, που δίδονται σε κομματικά στελέχη, όταν βρέθηκε στην εξουσία, αλλά ούτε και ζήτησε ο ίδιος.
Με υποδειγματική σταθερότητα στις ιδέες του και συχνότατα κοντά στον Θεσπρωτικό Λαό, είτε για επαγγελματικούς, είτε κοινωνικούς λόγους, ζει τους τοπικούς προβληματισμούς.
Σ’ όλες τις εκλογές της τελευταίας δεκαετίας έθεσε τον εαυτόν του στην διάθεση του Κόμματος της ΝΔ για να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτιά της στην Θεσπρωτία.
Το ίδιο έπραξε και για τις επικείμενες εκλογές με έγγραφη αίτησή του. Οι «ιθύνοντες» της ΝΔ, αφού επ’ αρκετόν χρόνον τον διαβεβαίωναν ότι θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο, τελικά τον «άφησαν έξω»!
Γιατί; Απλούστατα «κάποιοι» έκριναν ότι είχαν συμφέρον να ΜΗΝ είναι Υποψήφιος, διότι καλά γνωρίζουν ότι ο κ. Κιάμος δεν θα ήταν – τώρα – ο Υποψήφιος Βουλευτής του 1993 και 1996 – που ήταν φοιτητής – αλλά ο σημερινός ώριμος και καταξιωμένος Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.
Για μια ακόμη φορά η ΝΔ ΑΔΙΚΗΣΕ τον κ. Κιάμο. Τι να ειπεί κανείς;
 
Α. - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ
Η ΝΔ ΑΔΙΚΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ κ. ΜΑΚΗ ΚΙΑΜΟ Η ΝΔ ΑΔΙΚΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ κ. ΜΑΚΗ ΚΙΑΜΟ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 17, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.