ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ»

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ»
 

Απειλεί ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών , πως, δεν θα ενημερώνει τους πολίτες, για ότι του σχολιάζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Δεν πειράζει.
Αν θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω των δικαιωμάτων του λαού, τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Ε, λοιπόν, εμείς θα διαβιβάσουμε τον φάκελο στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, η οποία, ως μόνη αρμόδια, θα ερευνήσει, αν και κατά πόσο, νόμιμα, επιμοιράστηκε το οικονομικό αντικείμενο, προκειμένου, να γίνει η «νόμιμη» ανάθεση, με πρόχειρο διαγωνισμό.
Ας δώσει στη Δικαιοσύνη ο κ. Διοικητής τις απαραίτητες εξηγήσεις , γιατί δεν έκανε έγκαιρα τον διαγωνισμό, για ετήσια ή μόνιμη κάλυψη της θέσης, αφού γνώριζε προ πολλού την παραίτηση – συνταξιοδότηση του τεχνικού.
Ως προς τους άλλους ισχυρισμούς του, καλύτερα να επικαλεστούμε το ανέκδοτο (το άλλο, με τον Τοτό).

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σε συνέχεια τόσο προηγούμενου όσου και του σημερινού δημοσιεύματος σας για την σιωπή του Διοικητή για θέματα του Νοσοκομείου και ειδικότερα αναφορικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για της Η/Μ εγκαταστάσεις για τρίμηνη διάρκεια σας ενημερώνω για τελευταία φορά διότι σκοπίμως διαστρεβλώνετε την αλήθεια και τα γεγονότα . 
 
Συγκεκριμένα :
1. Ουδέποτε υποβλήθηκε ένσταση από προμηθευτή ούτε κατέβαλε το προβλεπόμενο παράβολο των 1000€ όπως απαιτείται . Άρα προς τι ο προβληματισμός του προμηθευτή ; Αν υπήρχε έστω και το ενδεχόμενο δικαίωσης η λογική λέει ότι θα κατέθετε το παράβολο και δεν θα εστίαζε μόνο στο χρόνο ανάρτησης στην διαύγεια αλλά και στο περιεχόμενο του διαγωνισμού
2. Ειλικρινά ελπίζω ο εν λόγω προμηθευτής να ανταποκριθεί στον ετήσιο διαγωνισμό για την συντήρηση και λειτουργία των Η/Μ εγκαταστάσεων ο οποίος και προκηρύχθηκε.
3. Τα περί διαδικασιών στα οποία αναφέρεστε ότι δεν τηρήθηκαν από την Διοίκηση , καλό θα είναι να ενημερώνεστε πριν την δημοσίευση ανακριβών πληροφοριών… Ειλικρινά πως απαντάτε όταν ποσά έως 15.000 € είναι στην αρμοδιότητα απ’ ευθείας ανάθεσης του Διοικητή και η Διοίκηση όχι μόνο δεν το έπραξε αλλά το ανάρτησε στην διαύγεια για ενημέρωση ως μη όφειλε ;
4. Τα περί μη επάρκειας υλικών κλπ δεν είναι αληθή και σας καλώ να επισκεφτείτε τις αποθήκες του Νοσοκομείου για να διαπιστώσετε την επάρκεια υλικών
5. Τα αποτελέσματα της Διοίκησης καθώς και του προσωπικού του νοσοκομείου αποτελούν την μοναδική απάντηση στον Θεσπρωτικό λαό ο οποίος και εμπιστεύεται τις υπηρεσίες υγείας που έχουν αισθητά αναβαθμιστεί τόσο με την λειτουργία της νέας πτέρυγας ( στην οποία ουδέποτε αναφερθήκατε ) όσο και με τον νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που παραλαμβάνεται από το Νοσοκομείο.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ
ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ» ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.