Συνάντηση του Νικόλα Κάτσιου με τους Θεσπρωτούς ετεροδημότες στην Αθήνα

Συνάντηση του Νικόλα Κάτσιου με τους Θεσπρωτούς ετεροδημότες στην Αθήνα




Σε μια εξαιρετικά ουσιαστική συνάντηση με τους "Αθηναίους" , Θεσπρωτούς, ετεροδημότες ο υποψήφιος βουλευτής με την Νεα Δημοκρατία , Νικόλας Κάτσιος , ειχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις , προβληματισμούς αλλά και να μεταφέρει μύνυμα  αισιοδοξίας απο την πατρίδα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου το απόγευμα , στο κέντρο ¨ονείρειο¨ στο Περιστέρι .
Την εκδήλωση συντόνισε ο Θεσπρωτός  κος Γιάννης Στάθης ενώ χαιρετισμό απηύθηνε στους συγκεντρωμένους, ο  κος Βασίλης  Κάτσιος ο οποίος τονισε την ανάγκη για συμμετοχή και δράση στις επερχόμενες εκλογές .
 Χαιρετισμό και ευχές για καλή επιτυχία απηύθηνε ο  Θεσπρωτός νομικός και πολιτευτής με την ΝΔ κος Μάκης Κιάμος.
Ο Νικόλας Κάτσιος ,τόνισε στην ομιλία του την ανάγκη και επιθυμία  του , να συμπορευθεί με τους συμπολίτες του, την διάθεση  του να εργασθεί σκληρά απο την κεντρική πολιτική  σκηνή για την Θεσπρωτία.
Εξέφρασε μια νέα αντίληψη για την πολιτική και την άσκηση της και φυσικά ζήτησε την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη απο τους συμπολίτες του να τους εκπροσωπήσει στο ανώτατο αξίωμα του Βουλευτού του Νομού.
Ο Νικόλας Κάτσιος είναι Αντιπεριφερειάρχης αγροτκής οικονομίας στην περιφέρεια Ηπείρου έχοντας εκλεγεί με πάνω απο 5.000 ψήφους στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές.
Πλήθος επωνύμων και ανωνύμων συμπατριωτών παρέστη στην εξαιρετική ατή εκδήλωση, της οποίας το κεντρικό μύνημα ήταν , ο πολιτικός πολιτισμός , η ανανέωση , οι νέοι άνθρωποι μα πάνω από όλα η μεγάλη αγάπη για την Θεσπρωτία .

Για τα Θεσπρωτικά Νέα
Γιάννης Στάθης

Φωτογραφικά στιγμιότυπα απο την εκδήλωση.







Συνάντηση του Νικόλα Κάτσιου με τους Θεσπρωτούς ετεροδημότες στην Αθήνα Συνάντηση του Νικόλα Κάτσιου με τους Θεσπρωτούς ετεροδημότες στην Αθήνα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.