Φωτογραφικό υλικό από τη γιάφκα του Χριστόδουλου Ξηρού Θα χτυπούσαν στις φυλακές Κορυδαλλού

Φωτογραφικό υλικό από τη γιάφκα του Χριστόδουλου Ξηρού 
Θα χτυπούσαν στις φυλακές Κορυδαλλού

 Μεγάλο χτύπημα τις αμέσως επόμενες ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού ετοίμαζε ο Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια. Στο σπίτι στην Ανάβυσσο βρέθηκαν σχεδιαγράμματα με δρομολόγια διαφυγής αλλά και άλλα στοιχεία που οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ετοίμαζε το συγκεκριμένο χτύπημα.

Ο Χ. Ξηρός θα χρησιμοποιούσε κλειστό φορτηγάκι με βαρέλι που θα περιείχε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών, ρουκετοβόλο και άλλα όπλα, προκειμένου, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, να απελευθερώσει κρατουμένους -πιθανότατα φυλακισμένους της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς- από το γυναικείο τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού. Ταυτοποιήθηκε επίσης το γενετικό υλικό του Χ. Ξηρού με το εκρηκτικό δέμα που είχε σταλθεί στο Α.Τ. Ιτέας.

Η αστυνομία απευθύνει έκκληση για όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με την Αστυνομική Ταυτότητα της Ελένης Μελανής, που βρέθηκε στο σπίτι στην Ανάβυσσο.















Φωτογραφικό υλικό από τη γιάφκα του Χριστόδουλου Ξηρού Θα χτυπούσαν στις φυλακές Κορυδαλλού Φωτογραφικό υλικό από τη γιάφκα του Χριστόδουλου Ξηρού  Θα χτυπούσαν στις φυλακές Κορυδαλλού Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 04, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.