Ψεύδεται ο κ. Οικονόμου πως είναι πρόεδρος της Π.Σ.Ε. Ανακοίνωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

Ψεύδεται ο κ. Οικονόμου πως είναι πρόεδρος της Π.Σ.Ε.
Ανακοίνωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος
 
 
Επιβεβαιώνει η Πανηπειρωτική το ρεπορτάζ μας για την παραίτηση του κ. Οικονόμου από τη θέση του Προέδρου και τον φασιστικό αποκλεισμό μας από τη σελίδα της στο Facebook, με εντολή  ποιανού;
 
Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ μας (που πολλοί έσπευσαν να διαψεύσουν) και ακολουθεί η ανακοίνωση της Πανηπειρωτικής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στην τακτική του συνεδρίαση της 10ης Ιανουαρίου 2015, έκανε ομόφωνα αποδεκτή την παραίτηση του Προέδρου του ΔΣ Γιώργου Οικονόμου και παράλληλα δέχθηκε στη θέση του, ως μέλος του ΔΣ τον Γιώργο Ντούρο από το Κρυονέρι (Λίμποβο) Φιλιατών. 
 
Σε ειδική συνεδρίαση μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα γίνει αναφορά στη θητεία και την προσφορά του Γιώργου Οικονόμου στην Ηπειρωτική Αποδημία και την Ήπειρο. Επίσης ομόφωνα αποφασίστηκε η εκλογή νέου προέδρου του ΔΣ να γίνει σε εύθετο χρόνο. Χρέη προέδρου σύμφωνα με το καταστατικό, συνεχίζει να εκτελεί ο Α΄ Αντιπρόεδρος Σωτήρης Κολιούσης.

Επίσης ασχολήθηκε στη συνεδρίαση αυτή και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΠΣΕ. 
Τονίζει ομόφωνα ότι καταδικάζει κατηγορηματικά τις καταχρηστικές και απαράδεκτες υπεξαιρέσεις των σελίδων της Π.Σ.Ε. στο Facebook, καθώς και τη δημιουργία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΠΣΕ profils, σελίδων, κοινοτήτων κλπ στο Facebook σε συλλόγους, χωρίς την έγκριση και εν αγνοία του ΔΣ της ΠΣΕ. Καλούμε τους Ηπειρωτικούς Συλλόγους και οιουσδήποτε άλλους απέκτησαν εν αγνοία του Δ.Σ. της Π.Σ.Ε. είτε profil, είτε κοινότητα, ομάδα ή σελίδα στο f\b με εμφανιζόμενο δημιουργό και διαχειριστή την Π.Σ.Ε. να προσέλθουν να παραλάβουν τους κωδικούς, ώστε μόνοι τους να διαχειριστούν εφεξής τα μέσα τους. Αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί, το Δ.Σ. διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια να απευθυνθεί στις αρμόδιες διωκτικές αρχές και στη δικαιοσύνη, προκειμένου να διασφαλίσει το κύρος του και τo ρόλο της Π.Σ.Ε. έναντι οποιασδήποτε επιβουλής.

Από τούδε και εξής την ιστοσελίδα και το f/b της ΠΣΕ θα διαχειρίζεται ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας και τη συμμετοχή του Εφόρου Τύπου Σπύρου Τζίμα.

Διαγράφονται άμεσα ή «παγώνουν» όλες οι σελίδες, οι κοινότητες κλπ της ΠΣΕ στο f/b εκτός από την σελίδα «Π.Σ.Ε Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος (https://www.facebook.com/pages/%CE%A0%CE%A3%CE%95- %CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82/686647408085109), στην οποία παρακαλούνται να εγγράφονται οι συμπατριώτες και φίλοι της Ηπείρου και της ΠΣΕ.

Το ΔΣ επιβεβαιώνει άλλη μια φορά, ότι δεν αναρτώνται προεκλογικά ντοκουμέντα υπέρ κανενός συνδυασμού ή υποψηφίου.
Ψεύδεται ο κ. Οικονόμου πως είναι πρόεδρος της Π.Σ.Ε. Ανακοίνωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Ψεύδεται ο κ. Οικονόμου πως είναι πρόεδρος της Π.Σ.Ε. Ανακοίνωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 19, 2015 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. SAS TA ELEYA POS I ANDROPI POU DEN EHOUN TO HERI STON PALMO TON KATASTASEON OLA TOUS FTENE KE OLA TOUS EMBODIZOUN KATANDISAN DIKTATORISKI KE AKOMA DEN EHOUN EKLEYI OTAN KE AN EKLEYOU THA MAS TETIOUSOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.