ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΠΑΛΛΑ - ΜΠΟΤΣΑΡΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΠΑΛΛΑ - ΜΠΟΤΣΑΡΗ



Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες της Θεσπρωτίας
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που με ψηφίσατε, αψηφώντας και ξεπερνώντας τις κυβερνητικές απειλές-προτροπές, οι οποίες σας συνιστούσαν να μην ψηφίσετε τους ΑΝ.ΕΛ., διότι δεν θα μπουν στη Βουλή και θα πάει η ψήφος σας χαμένη, άρα ψηφίστε ΝΔ, ή ότι οι ΑΝ.ΕΛ. θα φέρουν τους κομμουνιστές στην ηγεσία της χώρας, με αποτέλεσμα να μας βγάλουν από την Ε.Ε. και από το ευρώ και ένα σωρό άλλα παραμύθια, τα οποία ευτυχώς, δεν σας εμπόδισαν να δείτε την πραγματικότητα και να επιλέξετε σωστά, συμβάλλοντας με την ψήφο σας στο αποστομωτικό εκλογικό ποσοστό που έστειλε τους ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή και στη Κυβέρνηση, για να την βοηθήσουν στο δύσκολο έργο της.
Να είστε σίγουροι, ότι η πράξη σας αυτή θα αποτελέσει και την ασφαλιστική δικλείδα για την διασφάλιση των μεγάλων εθνικών μας θεμάτων, αλλά ταυτόχρονα θα βοηθήσει στην προσπάθεια ανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας και στην απεξάρτηση της χώρας μας από τον οικονομικό βραχνά των μνημονίων που μας επέβαλαν οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και όσους δεν με ψηφίσατε, αλλά μου επιτρέψατε ευγενικά να σας ενημερώσω για τα πολιτικά τεκταινόμενα και πιστεύω ότι σύντομα θα συμπορευτείτε με τους ΑΝ.ΕΛ., όταν βεβαιωθείτε ότι σας έλεγα την καθαρή αλήθεια, βλέποντας τους μελλοντικούς πολιτικούς μας χειρισμούς, που αποκλειστικό στόχο θα έχουν την άμεση προσπάθεια ανακούφισης του φτωχοποιημένου τμήματος του λαού μας, την άρση των φορολογικών αδικιών και την επανεκκίνηση της οικονομίας, που θα δίνει λύσεις στην ανεργία που μαστίζει τη χώρα και κυρίως τους νέους μας, ανοίγοντας έτσι το δρόμο της ανάκαμψης, της προόδου και της κοινωνικής ευημερίας.
Αυτοί που έσπρωξαν την Ελλάδα στο γκρεμό, απέτυχαν και θα τιμωρηθούν, μιας και η χώρα μας, κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, δεν τσακίστηκε και δεν διαλύθηκε, όπως αυτοί θα ήθελαν, αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της πλειοψηφίας του λαού της σώθηκε, επιβεβαιώνοντας ότι «μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.».
Σας θέλω συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους στην κοινή μεγάλη προσπάθεια σωτηρίας της χώρας μας.


Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς,
Ειρήνη Μπάλλα-Μπότσαρη
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Θεσπρωτίας
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΠΑΛΛΑ - ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΠΑΛΛΑ - ΜΠΟΤΣΑΡΗ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.