Ευχαριστήριο του Φώτη Ζγούρη

Ευχαριστήριο του Φώτη Ζγούρη
 
 

Αγαπητοί μου φίλοι,

μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας και με μια μικρή καθυστέρηση λίγων ημερών λόγω του ταξιδιού μου στην Αθήνα, στο Ποτάμι για τα αποτελέσματα των εκλογών, με ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους 1.338 συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Μέσα σε μια προεκλογική περίοδο μικρής διάρκειας, με έντονη πόλωση το Ποτάμι κατάφερε στον Νομό μας να είναι η τέταρτη δύναμη, δείχνοντας με σαφήνεια ότι ήρθε για να μείνει. Χωρίς χρήματα, χωρίς κομματικούς στρατούς προσπαθήσαμε να ακουστούμε σε όλα τα μήκη και πλάτη της περιφέρειάς μας – «πολεμήσαμε» με σφεντόνες όταν οι υπόλοιποι «πολεμούσαν» με αυτόματα J. Αυτό κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο τον αγώνα μας: τέσσερις υποψήφιοι - Τσίτου Ναταλία, Αναστασόπουλος Οδυσσέας, Μιττάκος Ιωάννης και ο υποφαινόμενος - χωρίς αναγνωρισιμότητα αλλά με φρεσκάδα και ιδιαίτερη αγάπη για το καινούριο που έρχεται, έκανα το πρώτο τους βήμα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας.

Μας συγκίνησαν ακόμα περισσότερο τα καλά λόγια που ακούσαμε ακόμα και από αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Οι βάσεις έχουν μπει και το μέλλον είναι σίγουρο ότι θα φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Ποταμιού, και έχοντας ελάχιστο χρόνο για τον προσωπικό μου αγώνα στην Θεσπρωτία μιας και έπρεπε να συντονίσω θέματα σε ολόκληρη την Ήπειρο, θέλω να ευχαριστήσω θερμά και τους 202 ψηφοφόρους που με τίμησαν με σταυρό επιλογής στο όνομά μου. Ήταν ανέλπιστο για μένα και με συγκίνησαν πολύ.

Τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους υποψηφίους του Ποταμιού στην Θεσπρωτία αλλά και σε όλη την Ήπειρο – είναι κρίμα που από τα τερτίπια του εκλογικού νόμου χάθηκε η έδρα στον Νομό Ιωαννίνων.

Επίσης θέλω να ευχηθώ στους εκλεγέντες βουλευτές του Ν. Θεσπρωτίας, κ. Κάτση και κ. Γιόγιακα καλή δύναμη και να μας αντιπροσωπεύσουν επάξια στην Ελληνική Βουλή.

Η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι το Ποτάμι δεν θα προδώσει τον κόσμο που το επέλεξε. Το Ποτάμι ξεκίνησε και το ρεύμα του θα δυναμώνει μέρα με τη μέρα.
Ζγούρης Φώτιος
Το Ποτάμι – Μέλος Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής
Ευχαριστήριο του Φώτη Ζγούρη Ευχαριστήριο του Φώτη Ζγούρη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.