Με τους ομογενείς της Βορείου Ηπείρου ο Βασίλης Γιόγιακας

Με τους ομογενείς της Βορείου Ηπείρου ο Βασίλης Γιόγιακας


Στους ομογενείς της Βορείου Ηπείρου βρέθηκε για δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες, ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν .Δ καρδιολόγος Βασίλειος Γιόγιακας.

Συναντήθηκε με εκατοντάδες πατριώτες, οι οποίοι με θέρμη και αγάπη, τον διαβεβαίωσαν ότι την Κυριακή, έμπρακτα θα είναι στο πλευρό του.

 

Με την ευκαιρία αυτή ο κ. Γιόγιακας συζήτησε με τις ηγεσίες της ομογένειας (αυτοδιοικητικές και Ομονοίας) τα θέματα της ελληνικής μειονότητας και συμφώνησε μαζί τους, να τα επανεξετάσουν αμέσως μετά τις εκλογές.

Ο Βασίλης Γιόγιακας είναι ιδιαίτερα αγαπητός από του Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, οι οποίοι δεν ξεχνούν ποιοί είναι αυτοί που έμπρακτα τους βοήθησαν, αλλά και ποιοί είναι αυτοί υφάρπαξαν την ψήφο τους, εκμεταλλευόμενοι την εμπιστοσύνη τους, μέχρι τη κάλπη, και αγνοώντας τους επιδεικτικά την επομένη, κόβοντάς τους τις συντάξεις αλλά και επιβραβεύοντας αυτούς που δολοφόνησαν το Ελληνικό στοιχείο.
Με τους ομογενείς της Βορείου Ηπείρου ο Βασίλης Γιόγιακας Με τους ομογενείς της Βορείου Ηπείρου ο Βασίλης Γιόγιακας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.