Μάριος Κάτσης: Ένας τριαντάρης για τη Βουλή

Μάριος Κάτσης: Ένας τριαντάρης για τη Βουλή 



 Ένας τριαντάρης έχει τις περισσότερες πιθανότητες να εκπροσωπήσει το Νομό Θεσπρωτίας στην επόμενη Βουλή. 

Πρόκειται για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια Θεσπρωτίας κ. Μάριο Κάτση. 

Ο Μάριος, γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1985, είναι περήφανος Αρβανίτης στην καταγωγή από τον Αγ. Βλάσιο Θεσπρωτίας και κατοικεί στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας. 

Αν και νέος στην ηλικία, μετράει ήδη μία οκταετία στην ενασχόλησή του με την πολιτική αφού υπήρξε μέλος της Νεολαίας του ΣΥΝ από το 2007 έως και το 2010 ενώ ήταν ξανά υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Θεσπρωτίας στις εκλογικές αναμετρήσεις Μαΐου και Ιουνίου του 2012 λαμβάνοντας 1353 ψήφους, ήτοι το 50% των σταυρών που έλαβε το κόμμα στη Θεσπρωτία. 

Είναι μέλος της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας και εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ηπείρου - Λευκάδας. 

Αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών – Μηχανικών Η/Υ, του Πολυτεχνείου Κρήτης και είναι, σκληρά εργαζόμενος, ιδιωτικός υπάλληλος ως προγραμματιστής και τεχνικός Η/Υ. 

Γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στην Ηγουμενίτσα, κάτι που του δίνει την δυνατότητα να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής. 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου και είμαστε σίγουροι πως, σε περίπτωση που εκλεγεί, θα εκπροσωπήσει επάξια το Νομό Θεσπρωτίας και τη νέα γενιά, στα έδρανα του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Μάριος Κάτσης: Ένας τριαντάρης για τη Βουλή Μάριος Κάτσης: Ένας τριαντάρης για τη Βουλή Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 14, 2015 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. TETIOUS NEOUS THELI O TALEPOROS TOPOS MAS ME XASTERES IDES YIA NA POLEMITHI I MIZERIA KE O MOHTHOS HORIS NA KREMONTE STO LEMOTOU APATES KE KATAHRISIS
    APO TO MAKRINO SYDNEY GOOD LUCK MARIE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.