ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: "Επιχείρηση" εξόντωσης αδέσποτων στην Ηγουμενίτσα

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: "Επιχείρηση" εξόντωσης αδέσποτων στην Ηγουμενίτσα


ΦΡΙΚΗ

Είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει την εικόνα αδέσποτου σκύλου να σφαδάζει από τους πόνους μετά από δηλητηρίαση, προφανώς από φόλα.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί στην Οδό Γράμμου στην Ηγουμενίτσα, στην συμβολή με τον οδό Τσαβέλαινας.

Την ίδια τύχη είχε ένα ακόμα αδέσποτο στο ίδιο σημείο. καθώς και άλλα τέσσερα, δύο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και άλλα δύο στην παιδική χαρά.

Οι υπεύθυνοι του φιλοζωικού σωματείου Θεσπρωτίας κάνουν λόγο για προσπάθεια εξόντωσης των αδέσποτων στο κέντρο της Ηγουμενίτσας.

Αύριο θα καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου και καλούν όσους είδαν ή έμαθαν κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών, να επικοινωνήσουν ανώνυμα στο τηλ. 6941577680

Φαίνεται πως κάποιοι θέλουν να "καθαρίσουν" την πόλη, εν όψη εκλογών.

Αιδώς αργείοι.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: "Επιχείρηση" εξόντωσης αδέσποτων στην Ηγουμενίτσα ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: "Επιχείρηση" εξόντωσης αδέσποτων στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 18, 2015 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Η ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΤΗΛ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.