ΣΟΚ: Άγνωστος έσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε σκύλο στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ: Άγνωστος έσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε σκύλο στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)


Αποτροπιασμό προκαλεί η εικόνα αδέσποτης σκυλίτσας στην Ηγουμενίτσα, την οποία έσυραν άγνωστοι με το αυτοκίνητό τους, δεμένη από τα πόδια, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό και βασανιστικό θάνατο.

Το άτυχο σκυλάκι ,που είχε την ατυχία να βρεθεί στα αρρωστημένα χέρια των δραστών, ήταν ένα φιλήσυχο αδέσποτο που κυκλοφορούσε στους δρόμους της Ηγουμενίτσας χωρίς να έχει προκαλέσει ποτέ το παραμικρό με τη συμπεριφορά του.


Οι άγνωστοι δράστες το έδεσαν από τα πόδια και αφού το έσυραν για αρκετή απόσταση, λιώνοντας στην κυριολεξία και τις 4 πατούσες του, του έδωσαν το χαριστικό χτύπημα στο κεφάλι, συνθλίβοντας του το κρανίο και το παράτησαν δίπλα από κάδο σκουπιδιών στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας.

Το περιστατικό πρέπει να έγινε σήμερα το πρωί, ενώ έχει ήδη υποβάλει μήνυση το φιλοζωικό σωματείο Θεσπρωτίας, στο Αστυνομικό τμήμα Ηγουμενίτσας, κατά αγνώστων


Όποιος έχει δει ή έχει ακούσει κάτι για το συμβάν μπορεί να επικοινωνήσει ανώνυμα με το φιλοζωικό σωματείο Θεσπρωτίας στο τηλ. 6941577680 ή στο Αστυνομικό τμήμα Ηγουμενίτσας.
ΣΟΚ: Άγνωστος έσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε σκύλο στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) ΣΟΚ: Άγνωστος έσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε σκύλο στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 06, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.