Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


Αν και όπως πληροφορηθήκαμε, το κατάπτυστο κείμενο, για Κομματικό Οργανισμό του Δημοκρατικού Τόξου, είναι πλαστό και ανεπίσημο, θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας, να ασχοληθούμε με το πολιτικό επίπεδο του συντάκτη, ο οποίος δεν σεβάστηκε ούτε τον θεσμό της οικογένειας.

Κατηγορεί την ιδιοκτησία του ΡΑΔΙΟ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, δηλαδή δική μου, ότι… φιμώσαμε τον κομματικό Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και την «παράνομη ΕΡΑ Ιωαννίνων», τους οποίους και αναμετέδιδε κάποιες ώρες.

Μάλιστα ο «γνωστός – άγνωστος», πλαστογράφος, ισχυρίζεται ότι τη φίμωση αυτή, μου την επέβαλε ο Σαμαράς, υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη της τοπικής ΝΔ.

Αφού προκαλεί, ας μάθει η Κοινωνία την αλήθεια.

Ο Ρ/Σ μας, είναι οικογενειακή επιχείρηση, όπως το γνωρίζει η Θεσπρωτική Κοινωνία. 
 
Μετά από πίεση μέλους της οικογένειας, δέχθηκα να συνεργαστεί με το Ρ/Σ «Στο Κόκκινο», παρά το γεγονός ότι γνωρίζαμε ότι ήταν ένας μικρός κομματικός Ρ/Σ.

Υπογράψαμε τη σχετική σύμβαση, την οποία ο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο», ανέλαβε την υποχρέωση να την καταθέσει στο ΕΣΡ, για τη σχετική άδεια, που προβλέπει ο νόμος.

Από τότε, μέχρι και σήμερα, το ΕΣΡ δεν έχει εκδώσει την άδεια.

Παρ’ όλα αυτά, σεβόμενος τη σχέση του μέλους της οικογένειάς μου (διευθυντές δεν υπάρχουν σε οικογενειακή επιχείρηση) με τον δειλό πλαστογράφο και συκοφάντη συντάκτη, συνέχιζα να επιτρέπω τη συνεργασία, με τον κίνδυνο, να μου αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας.

Με την ανακήρυξη της προεκλογικής περιόδου, αποφάσισα την αναστολή αναμετάδοσης κομματικών εκπομπών, όπως οι νόμοι του Κράτους ορίζουν και οι εγκύκλιοι του ΕΣΡ εντέλλονται.

Ο δειλός, που αυτοαποκαλείται το Κομματικό αφεντικό του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο, απαίτησε να εκπέμπει ο ΡΑΔΙΟ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ παράνομα, με τη διαβεβαίωση ότι τα όποια πρόστιμα του ΕΣΡ που προβλέπουν οι νόμοι, θα τα … «έσβηνε» όντας στην εξουσία.

Τόση Δημοκρατία ρέει από τα … μπατζάκια του.

Μιας όμως και μας προκαλεί, ας του θυμίσουμε και τα εξής, που καταμαρτυρούν την αξιοπιστία του συκοφάντη πλαστογράφου και κατ’ επέκταση του ΣΥΡΙΖΑ, αν τέτοιοι τύποι τον εκπροσωπούν.

Για την ικανοποίηση των απαιτήσεων του μεγάλου αυτού «στελέχους» του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο, ο ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, παράνομα χρησιμοποίησε και δεύτερη συχνότητα.

Με αποτέλεσμα να μας επιβληθεί διπλάσιο τέλος και να βεβαιωθεί στη ΔΟΥ Ηγουμενίτσας.

Τότε ο πλαστογράφος δειλός αυτός συντάκτης του κατάπτυστου κειμένου, μας προέτρεψε να μην πληρώσουμε το τέλος, με τη διαβεβαίωση ότι η νομική υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ, είχε επιληφθεί του θέματος και θα το διέγραφε.

Ασφαλώς και ισχυριζόταν ένα ψέμα.

Μάλιστα, όταν ζητήσαμε από τον ίδιο να συνεργαστεί με τη νομική υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καταθέσει έτοιμη αίτηση θεραπείας, πήραμε την απάντηση ότι θα πρέπει να της καταβάλλουμε το παράβολο για την αμοιβή του δικηγόρου!!!

Το καλοκαίρι του 2014, ο ισχυρός αυτός κομματικός άνδρας, έπεισε το ίδιο μέλος της οικογένειάς μου, να συνεργαστούν, ΡΑΔΙΟ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΗ» και ΣΥΡΙΖΑ, σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το εγχείρημα απέτυχε, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα οικονομικό έλλειμμα αρκετών χιλιάδων ΕΥΡΩ.

Το λογικό, ηθικό και νόμιμο ήταν αυτήν την οικονομική δαπάνη να την μοιραστούν από κοινού και οι τρεις συνέταιροι.

Τότε όμως ο δειλός πλαστογράφος, δεν ήξερε τίποτε και κρύβονταν, μέχρι η δική μου επιχείρηση να πληρώσει ολόκληρη τη ζημιά.

Αν θέλει το κομματικό αυτό αφεντικό και άλλα τέτοια, του έχουμε μαζεμένα αρκετά.

Τον αποκαλούμε δειλό, γιατί, ενώ έσπευσε, μέσα από F/B, να εγκρίνει τον χαρακτηρισμό μου ως φασίστα, δεν τόλμησε να αντιδράσει, όταν από το ίδιο F/B χαρακτηρίστηκαν φασίστες, τόσο ο αιρετός γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ της Θεσπρωτίας Ανδρέας Νταής, όσο και ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία Μάριος Κάτσης.

Αυτός είναι ο ανδρισμός του.

Τον αποκαλώ πλαστογράφο, γιατί συνέταξε και ταχυδρόμησε ένα κατάπτυστο κείμενο, με τον λογότυπο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ χωρίς κάτι τέτοιο να το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της Ν.Ε.

Αηδιάζω με το πολιτικό του ανάστημα και με το ήθος του, όταν ένας τέτοιος τύπος και χαρακτήρας τολμάει να με εγκαλέσει για τα «δημοκρατικά μου ιδεώδη» όταν στα 45 χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά της Θεσπρωτίας, με γνωρίζουν όλοι.

Αν θέλει να μετρηθούμε για τη Δημοκρατία και το ήθος, ας τολμήσει να περπατήσει μαζί μου στους δρόμους της Θεσπρωτικής Κοινωνίας.

Κρίμα!

Ένα Δημοκρατικό Κόμμα, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας του Ελληνικού λαού, να έχει στους κόλπους του και μάλιστα με, έστω και διορισμένα, αξιώματα, τύπους σαν τον δειλό πλαστογράφο.

Αυτά προς το παρόν…
Αναστασίου Αλέξανδρος
Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2015 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. ASHOLOUMENOS PANO APO 35 HRONIA ME TA MESA ENIMEROSIS KE I KALI MOU YINEKA PANO APO 25 HRONIA SAN DIMOSIOGRAFOS STO KRATIKO KANALI TOU SYDNEY. MOU KANI MEYALI KAKI ENDIPOSI POS AKOMA STIN ELLADA LITOURYOUNE TETI ANTHROPI MALON APANTHROPI KE KANOUN TOUS NDAIDES POU THA MESOLABISOUN KE FTIAXOUN TA PANDA PITE TOUS PERASAN I APESII KERI TON ROUSFETION KE PSEFTO KATAFERGEDON LIPAME POU TETIA DINOSTABRI IPARHOUN AKOMA.KE PREPI NA EXALIFTOUN APO TIN KINONIA.YOURS STEVE GEORGIOU SYDNEY AUSTRALIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.