ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΖΑ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΖΑ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ


Του κακοφαίνεται όταν αναδεικνύουμε το απόλυτο ΜΗΔΕΝ του έργου του και της προσφοράς του για τον τόπο του.
Αντί όμως να δέχεται την κριτική αυτή και να προσπαθεί να απαλλαγεί από τα διάφορα σύνδρομα, το ρίχνει στις ύβρεις, τη λάσπη και τον πολιτικό ξεπεσμό.
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, διαχειρίζεται ένα blog, χωρίς να τολμά να παραδεχθεί την ιδιοκτησία του, κατεβάζοντας το επίπεδο του πολιτικού λόγου και της πολιτικής συμπεριφοράς, στο βαθμό που έχετε όλοι διαβάσει και αποδεχθεί.
Ας είναι. Δικές του οι επιλογές, δική του και η ευθύνη.
Με την προϋπόθεση όμως, ότι οι επιλογές αυτές, δεν βλάπτουν τον τόπο του και τους συμπολίτες του, των οποίων, χωρίς να κουράζεται, ζητά την ψήφο, προκειμένου να εδραιώσει τον πολιτικό του επαγγελματισμό.
Γιατί η απόλυτη απουσία του, όλες τις προηγούμενες βουλευτικές του θητείες, από τη θεσπρωτική πραγματικότητα, έβλαψαν σοβαρά τούτον τον τόπο.
Παρά το σύνδρομό του να με θεωρεί εχθρό του, όλα αυτά τα χρόνια του συνιστούσα, τον ικέτευα, τον εκλιπαρούσα να σκύψει το βλέμμα του, με θάρρος και πίστη, στα συσσωρευμένα (και) με δικές του ευθύνες προβλήματα και να … καταδεχθεί να συνεργαστεί με όλους τους τοπικούς φορείς για την επίλυσή τους.
Του υποδείκνυα διάφορες προσεγγίσεις και πολιτικές μεθόδους, για την επίτευξη του στόχου αυτών των προτάσεων.
Δυστυχώς τις απέρριψε όλες, μόνο γιατί με είχε κατατάξει σ’ αυτούς που, έχοντας άποψη και ελεύθερη έκφραση, μεταλλασσόμουν σε εχθρό του.
Τόσα χρόνια βουλευτής, υφυπουργός, με διασυνδέσεις με παράγοντες, όχι μόνο πολιτικούς αλλά και οικονομικούς, δεν καταδέχθηκε (ή μήπως δεν μπόρεσε και μας το κρύβει;) να καλέσει έστω και λίγους απ’ αυτούς στη Θεσπρωτία, ώστε να εφαρμόσει το σοφό των Εβραίων για το κέρδος της σκόνης του επισκέπτη.
Δεν θα προέβαινα στο παρόν σχόλιο, κυρίως λόγω της προεκλογικής περιόδου, αλλά – και να θέλει να αγιάσει κανείς – με εξανάγκασε να το κάνω, η είδηση που ταρακούνησε τα οικονομικά δεδομένα της Ηπείρου.
Σύμφωνα με την οποία, μποναμά ενός εκατομμυρίου ΕΥΡΩ προσκόμισε ο βουλευτής στα Γιάννενα για παρεμβάσεις σε … ποδοσφαιρικά γήπεδα, με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Σκρέκα!
Ο Γιαννιώτης Βουλευτής, μέσα σε ελάχιστους μήνες, ως μέλος της Κυβέρνησης, κατόρθωσε να δικτυωθεί με τον αρμόδιο Υπουργό και να αποσπάσει για τον τόπο του, το τεράστιο, για τα σημερινά δεδομένα, ποσό του ενός εκατομμυρίου.
Κίνηση που όχι μόνο θα τονώσει την Γιαννιώτικη οικονομική αγορά, αφού θα πέσει σ’ αυτή τόσο ζεστό χρήμα, αλλά επιπλέον θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας, για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Να, λοιπόν, που ο Τοπικός μας Βουλευτής Αντώνης Μπέζας, πήρε τούτη τη φορά, όχι από τους άσπονδους εχθρούς του Θεσπρωτούς δημοσιογράφους, αλλά από τον συνάδελφό του στη Βουλή και την Κυβέρνηση, Κώστα Τασούλα, ένα γερό μάθημα.
Άραγε αυτό θα τον κάνει να κοκκινίσει ή και πάλι θα σφυρίξει αδιάφορα, θεωρώντας πως έχει στη τσέπη του και πάλι τρεις χιλιάδες Θεσπρωτούς ψηφοφόρους, με την βοήθεια κάποιων γλαστρών;
Η παραπάνω είδηση, δεν αφορά μόνο τον τοπικό βουλευτή Αντώνη Μπέζα.
Αφορά εξίσου «επιτιμητικά» και τους Θεσπρωτούς Περιφερειακούς Συμβούλους, μιας και σ’ αυτήν αναφέρεται ρητά ότι το ένα εκατομμύριο ΕΥΡΩ κερδήθηκε και με τη συνεργασία του βουλευτή Κώστα Τασούλα, με τον Περιφερειάρχη Ιωαννίνων (και όχι Ηπείρου) Αλέκο Καχριμάνη.
Στον οποίο όλοι οφείλουμε να του βγάλουμε το καπέλο, γι’ αυτή του την ιδιότητα που κέρδισε, χωρίς αντιδράσεις.
Περισσότερα όμως στο μέλλον.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΖΑ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΖΑ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 05, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.