ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ; 
 
 
Είχαμε διαπιστώσει και ετοιμαζόμαστε να το αναδείξουμε, ότι η ηγεσία του Νοσοκομείου Φιλιατών αγνοεί τις διατάξεις των νόμων για τις δημοσιεύσεις των προκηρύξεων διάφορων διαγωνισμών, όπως π.χ. την παρ. 4 του άρθρου 13 του Ν.2328/1995 (ΦΕΚ 159 Α’), την παρ. 2 α του άρθρου 3 του Ν. 3548/07, την παρ. 3 του άρθρου 3 του ίδιου νόμου, καθώς και την παρ. 1 του άρθρου 16 του Ν.4909/12. 
 
Δυστυχώς τελευταία διαπιστώνουμε μετά από καταγγελίες, ότι από την ηγεσία του Νοσοκομείου καταστρατηγούνται και άλλοι νόμοι κατά τις διαδικασίες των διαγωνισμών. 
 
Τελευταία περίπτωση που μας καταγγέλθηκε, είναι εκείνη με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συντήρηση και επίβλεψη των Η/Μ εγκαταστάσεων. 
 
Συγκεκριμένα: 
 
- Ο διαγωνισμός ΔΕΝ δημοσιεύθηκε ούτε σε μια τοπική εφημερία. 
 
- Ενώ οι ενδιαφερόμενοι είχαν την υποχρέωση να καταθέσουν τις προσφορές μέχρι στις 10 το πρωί της 19/12/14, ο διαγωνισμός αναρτήθηκε στη διαύγεια, μόλις στις 5:10 το απόγευμα της 17/12/14. Δηλαδή, έδινε προθεσμία μίας (1) ημέρας, σε αντίθεση με τις δώδεκα (12) τουλάχιστον που προβλέπεται. 
 
- Με τον διαγωνισμό αυτό καταστρατηγήθηκε η αυτονόητη διαδικασία και η νομοθεσία, αφού έγινε κατάτμηση του χρόνου. 
 
Απορίας άξιο είναι, πως παρ’ όλα αυτά, βρέθηκε ένας (1) ενδιαφερόμενος, από τα Ιωάννινα, απ’ όπου, όπως καταγγέλλεται, κατάγεται και ο Διοικητής (αναπληρωτής) του Νοσοκομείου. 
 
Θέλουμε να πιστεύουμε πως η παραπάνω καταγγελία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γι’ αυτό και αναμένουμε τη σχετική διάψευσή της από την ηγεσία του Νοσοκομείου. 
 
Σε διαφορετική περίπτωση ο Διοικητής οφείλει εξηγήσεις, μαζί με τους αρμόδιους υπαλλήλους.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 05, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.