Σφοδρή σύγκρουση 3 οχημάτων στην Ε.Ο. Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας με 5 τραυματίες (+ΦΩΤΟ)

Σφοδρή σύγκρουση 3 οχημάτων στην Ε.Ο. Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας με 5 τραυματίες (+ΦΩΤΟ)


Σφοδρότατη σύγκρουση οχημάτων συνέβη πριν από λίγη ώρα επί της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας στο ύψος του Μονολιθίου. 


Συγκεκριμένα, στο τροχαίο ατύχημα εμπλέκονται τρία οχήματα ενώ αποτέλεσμα αυτού ήταν ο τραυματισμός πέντε ατόμων . 
Ειδικότερα το τροχαίο ατύχημα συνέβη, όταν ο οδηγός του ιχ αγροτικού που κινούνταν επί της Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας με κατεύθυνση προς Πρέβεζα, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, να διπλώσει και να εμπλακεί στο τροχαίο με δύο ακόμη οχήματα που εκείνη την ώρα κινούνταν στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Κανάλι Πρέβεζας. 


Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τόσο για τον απεγκλωβισμό του οδηγού όσο και της συνοδηγού του ιχ αγροτικού . 


Στο σημείο βρέθηκαν άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της τροχαίας (καθώς και ο Αστυνομικής Διευθυντής κ.Φώτης Νάκιας) αφού για αρκετή ώρα σχηματίστηκαν ουρές αυτοκινήτων. Και οι πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν με οχήματα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Πρέβεζας για τις πρώτες βοήθειες.
Σφοδρή σύγκρουση 3 οχημάτων στην Ε.Ο. Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας με 5 τραυματίες (+ΦΩΤΟ) Σφοδρή σύγκρουση 3 οχημάτων στην Ε.Ο. Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας με 5 τραυματίες (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 23, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.