30 Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Παραμυθιά και σε τοπικές κοινότητες. Δείτε αναλυτικά το προγραμμα

30 Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Παραμυθιά και σε τοπικές κοινότητες. 
Δείτε αναλυτικά το προγραμμα
 
 
Η μεγάλη παρέλαση της Παραμυθιάς, είναι το επίκεντρο των καρναβαλικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται από τον Δήμο αλλά και από συλλόγους.

Στην φετινή παρέλαση της Παραμυθιάς θα συμμετέχουν 16 καρναβαλικά γκρουπ με σχεδόν 500 Καρναβαλιστές από τη Παραμυθιά (Εμπορικός σύλλογος, Μαθητές λυκείου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου, Αρχοντικό Ρίγγα, Μαζορέτες), από την Ηγουμενίτσα (σχολή χορού step by step) και από τις τοπικές κοινότητες (Γλυκή, Αγορά, Ζερβοχώρι, Προδρόμι, Καρυώτι, Ραχούλι, Ξηρόλοφο Καρβουνάρι, Αμπελιά και Παγκράτι).

Μετά το τέλος της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης, θα ακολουθήσει Aποκριάτικο γλέντι στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Βούλγαρη, παρουσιάζοντας παραδοσιακό αποκριάτικο δρώμενο από το Φ.Ο.Π. και προσφέροντας άφθονο κρασί και εδέσματα.

Αναλυτικά το προγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

12/2 Τσικνοπέμπτη
11:00 – Σας καλούμε να τσικνίσουμε παρέα με το Κ.Α.Π.Η. στην πλατεία Βούλγαρη Παραμυθιάς.

14/2 Σάββατο
11:00 – Οι μαζορέτες συνοδεύουν το Διόνυσο στην Παραμυθιά, θα μοιράσουν κέφι, χαρά και άφθονο κρασί.
12:00 – «Τζοραμπίνες» ελάτε να αναβιώσουμε το πατροπαράδοτο αποκριάτικο πανηγύρι της Παραμυθιάς από το Φ.Ο.Π. στο Δημ. Σχολείο Βούλγαρη.
19:00 – Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων σχολικού κέντρου Σκανδάλου-Γαρδικίου διοργανώνει παιδικό πάρτυ στο κέντρο «Έκτορας» στο Γαρδίκι. Είσοδος ελεύθερη.

15/2 Κυριακή
11:30 - Ο Διόνυσος θα επισκεφτεί τη Τ.Κ. Γαρδικίου να μεταφέρει το κέφι και την χαρά.
12:00 – Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Παραμυθιάς διοργανώνει παιδικό πάρτυ στο «Στάδιο Παλλάς».

21/2 Σάββατο
22:00 – Η καρναβαλική επιτροπή σας περιμένει στο πάρτυ μασκέ στο Club La Nuit στην Παραμυθιά.

22/2 Κυριακή
16:00 – Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση γκρουπ και αρμάτων στην Παραμυθιά.
17:00 - Aποκριάτικο γλέντι στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Βούλγαρη, παρουσιάζοντας παραδοσιακό αποκριάτικο δρώμενο από το Φ.Ο.Π. και προσφέροντας άφθονο κρασί και εδέσματα.
17:00 – Καρναβαλική εκδήλωση (παρέλαση) από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαρδικίου.
Το βράδυ – Το αποκριάτικο γλέντι συνεχίζεται με τις φωτιές που διοργανώνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι προσφέροντας άφθονο κρασί & εδέσματα. Επισκεφτείτε το: Γαρδίκι, Σκάνδαλο, Χόϊκα, Ζερβοχώρι, Κρυσταλλοπηγή, Καρυώτι, Ξηρόλοφος, Αγορά, Αμπλελιά, Παγκράτι, Νεράϊδα, Νεοχώρι, Προδρόμι, Γκρίκα, Καρβουνάρι, Φροσύνη, Γλυκή.

23/2 Καθαρά Δευτέρα
Γευτείτε την παραδοσιακή φασολάδα στην Κατασκήνωση από το Φ.Ο.Π. & στις Τοπικές Κοινότητες: Ζερβοχώρι – Παγκράτι – Ψάκα – Βέλλιανη – Σκάνδαλο – Σαμονίδα – Καρβουνάρι – Αμπελιά.
30 Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Παραμυθιά και σε τοπικές κοινότητες. Δείτε αναλυτικά το προγραμμα 30 Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Παραμυθιά και σε τοπικές κοινότητες.  Δείτε αναλυτικά το προγραμμα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 11, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.