5η θέση στη Φυσική και την 6η στη Βιολογία το 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό πειραμάτων EUSO 2015

5η θέση στη Φυσική και την 6η στη Βιολογία το 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό πειραμάτων EUSO 2015



Πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 7-2-2015 o Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός πειραμάτων EUSO 2015. 
Ο διαγωνισμός για τις ομάδες μαθητών από τα Σχολεία της Βορείου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο 4ο & 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς. 
Το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών Θεσπρωτίας για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετείχε στο διαγωνισμό με την ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας, η οποία είχε προκριθεί στον αντίστοιχο τοπικό διαγωνισμό. 
Η ομάδα αποτελούμενη από τους μαθητές της Β΄ τάξης Λυκείου: Βρακά Παύλο, Δάλλα Ιωάννη και τη μαθήτρια Γάκη Παρασκευή, συνοδευόταν στη Θεσσαλονίκη από την καθηγήτρια Βιολογίας του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας κ. Μαρία Μακρυγεωργάκη.

Λαμβανομένων υπόψη των δυσκολιών που αντιμετωπίσαμε για τη σωστή προετοιμασία της ομάδας, θεωρούμε απολύτως επιτυχημένη τη συμμετοχή της ομάδας του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό, αφού μεταξύ 28 ομάδων από όλη τη Βόρεια Ελλάδα κατέλαβε την 5η θέση στη Φυσική και την 6η στη Βιολογία. 
Δυστυχώς η επίδοση στα πειράματα Χημείας της στέρησε μια καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. 
Αλλά, πρωτίστως το πνεύμα αυτού του διαγωνισμού είναι η χαρά της συμμετοχής, που φανερά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των μαθητών μας κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και της τελετής βράβευσης.

Το προσωπικό του ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας νοιώθει περήφανο για τη συμμετοχή μας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό EUSO 2015 και επιθυμεί να συγχαρεί αλλά και να ευχαριστήσει την ομάδα των μαθητών του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας για τη συμμετοχή τους και την αξιοπρεπέστατη αντιπροσώπευση όλων των Σχολείων της Θεσπρωτίας στο διαγωνισμό. 
Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε την καθηγήτρια Βιολογίας του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας κ. Μακρυγεωργάκη Μαρία που σε εντελώς εθελοντική βάση χωρίς κανένα οικονομικό ή άλλο κίνητρο, αλλά αντιθέτως με προσωπική οικονομική επιβάρυνση -και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς- προετοίμασε και συνόδευσε τους μαθητές στο διαγωνισμό. 
Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας κ. Νάκο Χρήστο, που στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του συμπαραστάθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην προσπάθεια των μαθητών.
5η θέση στη Φυσική και την 6η στη Βιολογία το 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό πειραμάτων EUSO 2015  5η θέση στη Φυσική και την 6η στη Βιολογία το 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό πειραμάτων EUSO 2015 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 11, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.