Τρελή πορεία αυτοκινήτου κατέληξε σε αρδευτικό αύλακα (+ΦΩΤΟ)

Τρελή πορεία αυτοκινήτου κατέληξε σε αρδευτικό αύλακα (+ΦΩΤΟ)


Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι επί της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ιωαννίνων στο ύψος της διασταύρωσης στο χωρίο Φλάμπουρα.
 
Ο 55χρονος οδηγός ενός αυτοκινήτου,για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να βγει εκτός πορείας, σπάζοντας τις προστατευτικές μπάρες και να...προεσειωιεί με τον ουρανό σε αρδευτικό αύλακα!!!
 
Αυτόπτης μάρτυρας, άμεσα ειδοποίησε τις αρχές και άμεσα κατέφτασαν στο σημείο , άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Τροχαία καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Πρέβεζας.
 
 
 
Ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου 55χρονου, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.
 
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, πυροσβέστες κόβοντας τις λαμαρίνες με το προσωπικό του ΕΚΑΒ σε ετοιμότητα κατάφεραν και απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οπόιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.
 
 
 
Προηγουμένως κατάφερε και βγήκε από το όχημα το σκυλάκι του 55χρονου οδηγού,το οποίο παρακολουθούσε με αγωνία και εμφανώς σοκαρισμένο,την επιχείρηση απεγκλωβισμού!
Τρελή πορεία αυτοκινήτου κατέληξε σε αρδευτικό αύλακα (+ΦΩΤΟ)  Τρελή πορεία αυτοκινήτου κατέληξε σε αρδευτικό αύλακα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 08, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.