ΣΙΩΠΑ Η ΔΕΥΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΣΙΩΠΑ Η ΔΕΥΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Ο ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ



Στις 14 Δεκεμβρίου, μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που αποτέλεσμά τους ήταν, το νερό στα σπίτια των καταναλωτών να φθάνει πολύχρωμο, μεταφέραμε την αγωνία τους για την ποιότητα του νερού.
Γνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΗ προέβησαν σε δειγματοληψίες νερού, προκειμένου να εξεταστεί η ποιότητά του, πιθανόν από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Ζητήσαμε από την ηγεσία της ΔΕΥΑΗ, διοικητική και πολιτική, να πάψει να κρατά την κοινωνία σε κατάσταση αγωνίας έως και πανικού.
Τα μηνύματα που δεχόμασταν ήταν ανάμεικτα, και οι καταναλωτές προμηθεύονταν εμφιαλωμένο νερό, με τις γνωστές οικονομικές συνέπειες.
Ζητήσαμε από την ηγεσία της ΔΕΥΑΗ να ενημερώσει τους καταναλωτές, αν καθαρίστηκαν, όπως επιβάλλεται, οι δεξαμενές, από τις οποίες γίνονται οι παροχές νερού.
Δυστυχώς από την ηγεσία της ΔΕΥΑΗ επικρατούσε απόλυτη σιωπή, την οποία όμως πολλοί, την ερμήνευσαν ως ύποπτη.
Επειδή όμως δεν δικαιούται κανείς να «παίζει» με την υγεία των κατοίκων ή και ακόμη με τη ζωή τους, στις 8 Ιανουαρίου επανήλθαμε, απαιτώντας από την ηγεσία της ΔΕΥΑΗ, να αναλάβει τις ευθύνες της, σύμφωνα με τους νόμους του κράτους και να πάψει να κρατά σε ομηρία τους καταναλωτές.
Μάλιστα την ειδοποιήσαμε πως αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται απαξιωτικά, ανεύθυνα και με επικίνδυνα αποτελέσματα, υποχρεούμαστε να προσφύγουμε στην Εισαγγελική Αρχή, που στις περιπτώσεις αυτές είναι και το μοναδικό αποκούμπι του ανήμπορου να τα βάλει με τις κρατικές υπηρεσίες, λαού.
Λυπούμαστε που διακρίνουμε στην ηγεσία της ΔΕΥΑΗ αλαζονεία, ανευθυνότητα , ωχαδερφισμό και συμπεριφορά που επιδεικνύει αντιλήψεις πως είναι υπεράνω νόμων. Επειδή όμως δεν έχουμε το δικαίωμα να συμβάλλουμε κι εμείς σε τέτοιες ενέργειες, που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των συνανθρώπων αφενός και αφετέρου προκαλούν τα συναισθήματα, νέας μορφής αναρχίας και έκνομης συμπεριφοράς, κρατικών υπαλλήλων, προσφεύγουμε στην ελληνική δικαιοσύνη.
Απευθυνόμαστε στην εισαγγελική αρχή, προκειμένου και η ηγεσία της ΔΕΥΑΗ να πάρει το μάθημά της, πως ισχύουν οι νόμοι του κράτους και πως ουδείς δικαιούται να θέτει εαυτόν υπεράνω εκείνων και η ενημέρωση των καταναλωτών να επιβληθεί, όπως την δικαιούνται. 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΛΜΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΣΙΩΠΑ Η ΔΕΥΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΙΩΠΑ Η ΔΕΥΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 03, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.