Νεκρός 21χρονος μετανάστης στην Ηγουμενίτσα

Νεκρός 21χρονος μετανάστης στην Ηγουμενίτσα



Ένας (01) παράνομα εισελθόντας αλλοδαπός, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του βραδινές ώρες χθες, από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, στα αξόνια Λεωφορείου το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 21χρονος Αφγανός μετανάστης κρύφτηκε στα αξόνια του λεωφορείου το οποίο επρόκειτο να μπει σε πλοίο για την Ιταλία. Όταν όμως το όχημα ξεκίνησε, ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο ανωτέρω απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τοπικό Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός του λεωφορείου, ενώ κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Θεσπρωτίας αφέθηκε ελεύθερος.
Νεκρός 21χρονος μετανάστης στην Ηγουμενίτσα Νεκρός 21χρονος μετανάστης στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 22, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.