Με επιτυχία η ημερίδα με θέμα: "Νεανική Επιχειρηματικότητα" στο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας και στο ΠΑΝΘΕΟΝ Δείτε μία από τις παρουσιάσεις

Με επιτυχία η ημερίδα με θέμα: "Νεανική Επιχειρηματικότητα" στο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας και στο ΠΑΝΘΕΟΝ
Δείτε μία από τις παρουσιάσεις 


Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 και ώρα 11.0 π.μ στην αίθουσα Θεάτρου του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα: "Νεανική Επιχειρηματικότητα" τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και το απόγευμα 19.30 μ.μ επαναλήφθηκε για το ευρύ κοινό στο Πολιτιστικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Ομιλητές ήταν:

Γιάννης Βρύσης, Επιχειρηματίας. Εκπρόσωπος Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με θέμα «Δράσεις Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας. Στήριξη Επιχειρηματικότητας»

Βασιλική Β. Παππά, Msc, MA Υπεύθυνη του ΚΕ.ΣΥ.Π. Ηγουμενίτσας με θέμα «Η Χρησιμότητα του Προγραμματισμού του Επαγγέλματος»

Βασίλης Παππάς ΒΑ, ΜΒΑ in Marketing Business & Marketing Consultant με θέμα «Νεανική Επιχειρηματικότητα: Ευκαιρίες και Προκλήσεις στο Σύγχρονο Οικονομικό Περιβάλλον»
Δείτε την παρουσίαση του κ. Παππά: 
Με επιτυχία η ημερίδα με θέμα: "Νεανική Επιχειρηματικότητα" στο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας και στο ΠΑΝΘΕΟΝ Δείτε μία από τις παρουσιάσεις Με επιτυχία η ημερίδα με θέμα: "Νεανική Επιχειρηματικότητα" στο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας και στο ΠΑΝΘΕΟΝ  Δείτε μία από τις παρουσιάσεις Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.